Esports

Els joves ciclistes cambrilencs Edgar Curto i Alejandro Sánchez tornen a pujar al podi en la darrera cursa

Per Redacció

 
 
 A dalt, Edgar Curto amb la copa de campió. A sota, Alejandro Sánchez dalt del podi amb el seu trofeu
Els dos joves ciclistes cambrilencs, Edgar Curto i Alejandro Sánchez, continuen amb la competició i aquest cap de setmana, 24 de juny, van participar en la cursa organitzada per l’Associació de Veïns Ferreries Sant Vicent de Tortosa –la novena prova de la Copa Catalana que es disputa enguany–.

L’Edgar Curto va quedar en primera posició en el curcuit de 800 metres, amb quatre revolts tancats. El cambrilenc no va fer una molt bona sortida, i al primer revolt se li va creuar un corredor de l’equip Spaik Video de Barcelona veient-se obligat a frenar. Això va suposar que l’Edgar perdés uns quants metres, però va reaccionar ràpidament i el va atrapar a 50 metres de la línia de meta i va guanyar-lo a l’esprint final.
Amb aquesta darrera victòria, l’Edgar continua en el segon lloc de la classificació general de la Copa Catalana, i li resta 5 punts al corredor que en aquest moment lidera el grup, i quedant-se a tan sols 12 punts de diferència.

Per la seva banda, l’altre cambrilenc en competició, l’Alejandro Sánchez, que competeix en la categoria de principiants, també va participar en la cursa de Tortosa d’aquest passat cap de setmana. El seu circuit era de 850 metres i es donaven dues voltes. L’Àlex va sortir en primer lloc, tot i que a ser superat per un altre corredor.
Finalment, en la segona i darrera volta, el cambrilenc va jugar-se el segon lloc a l’esprint.

D’altra banda, cal destacar que va produir-se una caiguda a l’arribada de la línia de meta, quan dos corredors –un de l’equip de Can Anglada i l’altre de l’equpi de Vila-seca– van topar-se amb els manillars, mentre es disputaven el tercer lloc a l’esprint. Tot i la caiguda, els corredors només van patir algunes rascades i cremades.
La propera cursa de la competició serà aquest proper diumenge 1 de juliol a Pallejà.

Comenta aquest article