Esports

Futbol

El Cambrils Unió cau derrotat per 0 a 4 davant la Muntanyesa en en primer partit de pretemporada

La Muntanyesa, equip de la Tercera Divisió, venia amb l'equip al complet i va ser molt superior als cambrilencs que tan sols portaven tres dies d'entrenament

Per Ferran Tuset

Plantilla del Cambrils Unió en el primer dia d'entrenament, aquest passat dimarts al vespre
Plantilla del Cambrils Unió en el primer dia d'entrenament, aquest passat dimarts al vespre | Lluís Rovira i Barenys

Futbol                     Partit de pretemporada

Cambrils Unió 0 – CF Muntanyesa 4

Alineació: Álex, Agüero, Luna, Cunyat, Pol Fernández, Pau Prados, Ikaro, Rubio, Marigot, Marc Benito i Lladó (Edgar, Ivan Martínez, Morales, Kebir, Serfa i Matias).
Gols: 0-1 m. 44; 0-2 m. 61; 0-3 m. 65; 0-4 m. 87.

El Cambrils Unió va disputar, aquest passat dissabte a les instal·lacions esportives municipals, el primer partit amistós de la pretemporada 2022-23. I ho va fer davant la Muntanyesa, equip de la Tercera Divisió. Cal tenir en compte que el Cambrils tan sols portava tres dies d'entrenament i que l’equip rival era de una categoria superior; potser això s’hauria d’haver tingut en compte a l’hora de fer la programació de la pretemporada i deixar aquest enfrontament per més endavant. A més, la Muntanyesa portava l'equip al complet, mentre que el Cambrils tan sols va disposar de 13 jugadors de la plantilla, més quatre que es troben a prova.
El primer temps va acabar amb un mínim avantatja visitant que va posar el 0 a 1 al marcador. A més, la Muntanyesa va xutar la pilota al travesser, al minut 14, i va disposar de vàries ocasions clares que va resoldre amb encert el porter cambrilenc Álex. El Cambrils Unió, va saber gestionar be la pressió i la superioritat de la Muntanyesa i tan sols va xutar a porta en una ocasió.
A la segona part i després de produir-se diferents canvis, va baixar la intensitat del joc tot i que la Muntanyesa va aconseguir tres gols més. Cal dir que el porter local Edgar, va evitar que el marcador fos mes gran, amb vàries aturades de mèrit. A més, va aturar un penal al minut 82. En aquesta segona part, el Cambrils Unió tan sols va tirar una vegada a porta, un molt poc bagatge de la davantera local.

 

Comenta aquest article