Cultura

Festival

Ni la pluja aigualeix el gran show de màgia, il·lusionisme i humor del Mag Lari al Festival Internacional de Música

El showman barceloní va portar el seu espectacle "Una Nit amb el Mag Lari", en el què des del primer moment va fer participar al públic amb la seva faceta comunicativa, humorística i irònica (CONTÉ GALERIA FOTOGRÀFICA)

Per Berta Ruiz

Un moment de l'espectacle del Mag Lari, ahir a la nit, al parc de Pinaret
Un moment de l'espectacle del Mag Lari, ahir a la nit, al parc de Pinaret | Berta Ruiz

Ni la irrupció de la pluja durant l'espectacle va aigualir el show de màgia, il·lusionisme i humor que va presentar el Mag Lari, ahir a la nit, a l'escenari del Festival Internacional de Música de Cambrils. El showman barceloní va portar el seu espectacle "Una Nit amb el Mag Lari", en el què des del primer moment va fer participar al públic amb la seva faceta comunicativa, humorística i irònica. El seu muntatge va incloure diferents trucs de màgia molt espectaculars tot fent ús de l'humor, així com d'altres jocs d'escapisme que van fer que el públic es quedés bocabadat.

Un cel amenaçador abans de l'inici del concert feia presagiar que la pluja faria acte de presència. Es van sentir alguns trons i es van veure llamps. De fet, des de l'organització es van repartir impermeables a tothom a l'entrada al recinte. Cap a la mitja hora d'espectacle van començar a caure les primeres gotes, primer de forma lleugera, però després l'aigua ja va caure amb una certa intensitat –durant uns vint minuts aproximadamen–. Tot el públic no va dubtar en desplegar els seus impermeables i posar-se'ls. Aquesta estampa de la gent amb el seu impermeable de plàstic blau també va servir perquè el Mag Lari fes broma al respecte, fotografiés el públic cambrilenc o es fes un selfie amb la gent.

Els "voluntaris" del públic també van ser, com sempre, una peça clau de l'espectacle del mag. Va fer sortir un xiquet i una xiqueta a l'escenari, així com un matrimoni i un altre noi als qui va fer participar activament en els seus trucs. Tampoc van faltar les bromes del Mag Lari sobre els noms dels pobles dels quals procedia la gent; un humor àcid i irònic que va fer riure i va entretenir molt els espectadors. Al tram final de l'espectacle també va fer participar cinc persones del públic en un joc de mentalisme que va sorprendre tothom.

Vetllada solidària amb l'AFANOC

La vetllada d'ahir va tenir un caràcter solidari. Una part de la recaptació (2€ per cada entrada) d’aquest espectacle es destinarà a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC), que treballa perquè el desenvolupament afectiu i educatiu dels nens i nenes amb càncer i les seves famílies sigui el més adequat, i col·labora per millorar la seva qualitat de vida, així com el coneixement d’aquestes malalties i els seus tractaments. La seu central de l’AFANOC es troba a la Casa dels Xuklis a Barcelona, i compta també amb dues seus, a Tarragona i a Lleida. El Mag Lari es va mostrar agraït per poder col·laborar amb aquesta causa i va demanar un gran aplaudiment per tot l'esforç que realitza aquesta associació. Per altra banda, també va tenir un record –en un dels seus trucs– a tota la gent víctima de la pandèmia de la covid-19 als qui va voler recordar amb l'enlairament d'un globus.

Comenta aquest article

Galeries relacionades