Informació general

Seguretat

La Policia Local, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil inspeccionen diversos locals d’oci nocturn

En un dels establiments es va detenir una persona per tràfic de drogues i es van aixecar actes per tinença d’armes prohibides i diverses irregularitats

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'un control policial dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local a l'Eixample
Imatge d'arxiu d'un control policial dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local a l'Eixample | Lluís Rovira i Barenys

Agents de la Policia Local de Cambrils, de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Civil, juntament amb l’organisme estatal d’Inspecció de Treball i Seguretat Social, van portar a terme el passat dissabte a la matinada un operatiu conjunt en matèria de seguretat ciutadana i policia administrativa en diversos establiments d’oci nocturn.

La inspecció més destacada va ser la d’un establiment del barri d’Horta de Santa Maria, on ja s’havien detectat alguns incidents en les darreres setmanes. Els agents van identificar una cinquantena de persones, de les quals un nombre important tenien antecedents policials.

El resultat va ser un detingut per tràfic de drogues, un investigat arran de la recuperació d’una bicicleta sostreta, nombroses actes-denúncia administratives per infraccions a la llei 4/2015 per tinença/consum de drogues (concretament cocaïna, haixix i marihuana), actes per tinença d’armes prohibides, citacions judicials pendents, i diverses irregularitats relacionades amb inspecció de treball. A més, es va precintar una màquina expenedora de tabac per manca de documentació.