Esports

El FC Cambrils continua sense president després de la segona assemblea de socis del passat divendres

Per Ferran Tuset



Imatge de tota la plantilla del FC Cambrils a l'inici d'aquesta temporada, amb Josep Pijoan, dret al centre de la fotografia
El passat 22 de juny, es va celebrar la segona assemblea de socis del FC Cambrils, en la què hi van participar 8 membres de la junta, i dos socis, un menys que en l'anterior assemblea celebrada el passat 15 de juny.

Joan Pijoan, que va presentar la seva dimissió el passat 15 de juny, va donar per tancada la seva trajectòria al FC Cambrils, després de 30 anys al servei del club, 15 anys com a directiu i 15 anys com a president, quatre d'aquests darrers de manera consecutiva.

D'altra banda, Joan Pijoan es va mostrar molt dolgut pels comentaris apareguts a Revista Cambrils Diari Digital, que "qüestionaven el bon funcionament de la directiva i de l'entitat, sobretot en l'aspecte esportiu". En aquest sentit, Pijoan va comentar que en aquests comentaris "no posen el seu nom i amb això no donen la cara. Seria millor que vinguessin a la reunió, que és on s'han d'expressar les opinions, tant a favor com en contra. Aquests comentaris no ajuden en res a que es presenti algú com a president i que en tingui ganes".
Joan Pijoan també va voler donar les gràcies a la seva junta directiva, a tots els socis i a tots els que han recolzat l'equip, remarcant que "tant sols els que han estat dins el club, saben el sacrifici que s'ha de fer per poder-lo tirar endavant". Finalment, va explicar que "no pot acceptar que el Cambrils es pugui vendre i va dir que el Cambrils continuarà".

La propera assemblea de socis està convocada per al dilluns 2 de juliol, a les 22 hores al local social del club situat al carrer de Colom número 26.

Comenta aquest article