Esports

Cursa

El Club Montepeñarubia Costa Daurada organitzarà, el 3 de setembre, la 3a Milla Urbana solidària #Pelsvalents

La cursa solidària compta amb tres categories: infantil, absoluta femenina i absoluta masculina

Per Redacció

Cartell de la 3a Milla Urbana solidària #Pelsvalents
Cartell de la 3a Milla Urbana solidària #Pelsvalents | Cedida

El Club Montepeñarubia Costa Daurada tornarà a celebrar, el proper dissabte 3 de setembre, una nova Milla Urbana. Aquesta tercera edició tornarà a ser 100% solidària contra el càncer infantil, ja que la recaptació anirà destinada íntegrament a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, en el marc de la campanya #PelsValents. La cursa tindrà lloc a la urbanització Molí de la Torre -sortint des del carrer Artur Martorell- i està coorganitzada amb el departament d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils. 

La tercera Milla Urbana de Cambrils comptarà també amb les curses infantils, que s'iniciaran a les 19 h. Posteriorment, es duran a terme la milla absoluta femenina, a les 19.30 h, i la milla absoluta masculina, a les 19.50 h. En ambdós casos hi poden participar esportistes majors de 15 anys i es recorreran 1.609 metres, de manera que es faran dos tombs al circuit. La suma total de les tres curses té un límit de 200 inscrits, tenint en compte que les inscripcions es tancaran l'1 de setembre a les 10 h. 

El preu del donatiu per a les curses infantils és d'un euro; mentre que el preu per a la categoria absoluta és de 8 euros (amb samarreta). A banda de poder col·laborar en la causa participant en la cursa, també es podran fer aportacions econòmiques amb dorsal zero de 3 €, 5 € o 10 €. 

Per a inscriure's i obtenir més informació de la cursa es pot consultar la següent pàgina web: http://www.athleticevents.net/cursa/3a-milla-urbana-cambrils-2022-382

Comenta aquest article