Cultura

Festival

La llegenda de Queen reviu al parc del Pinaret en el segon concert del Festival Internacional de Música

El grup God Save The Queen va desplegar un espectacular show de música, llums i so en el què va oferir un recull dels grans èxits de la mítica banda britànica del recordat Freddie Mercury (Conté galeria fotogràfica)

Per Berta Ruiz

Un moment del concert del grup God Save The Queen, ahir a la nit, al parc del Pinaret
Un moment del concert del grup God Save The Queen, ahir a la nit, al parc del Pinaret | Berta Ruiz

La llegenda de Queen va reviure, ahir a la nit al parc del Pinaret, de la mà de la banda God Save The Queen. El grup argentí –considerat com la millor banda de tribut a Queen– va desplegar un espectacular show de música, llums, so i vestuari en el què va oferir un recull dels grans èxits de la mítica banda britànica. God Save The Queen va recórrer la trajectòria de Queen, des dels seus inicis l'any 1973, fins el seu últim àlbum Made in Heaven –editat després de la mort del recordat Freddie Mercury, l'any 1991–.

El públic del parc del Pinaret –que va omplir de gom a gom la pista i les graderies– va poder gaudir, cantar i ballar amb cançons tant mítiques i recordades com Under Pressure, Somebody to Love, Love of my Live, Ay-Oh, Who Wants to Live Forever, Radio Ga Ga, I Want To Break Free, We Will Rock You, Friends Will Be Friends, Another One Bites The Dust, Don't Stop Me Now o la corejadíssima We Are The Champions, entre d'altres. El vocalista del grup –Pablo Padin–, acompanyat dels músics Francisco Calgaro, Matias Albornoz i Ezequiel Tibaldo, va encarnar d'una forma brillant i enèrgica la recordada figura de Freddie Mercury amb els seus gestos, la seva interpretació, la seva veu i la seva posada en escena. Un so Queen molt fidel a l'original i unes recreacions molt ben aconseguides van fer vibrar el públic del parc del Pinaret en el segon concert de la programació del 47è Festival Internacional de Música de Cambrils.

Comenta aquest article

Galeries relacionades