Esports

La patinadora cambrilenca Mireia Guinjoan participa en el Campionat d’Espanya de Patinatge Artístic

Per Camí Mendoza

 
 
 A dalt, la selecció catalana, amb Mireia Guinjoan –la quarta per la dreta a la fila del mig–. A sota, un moment del festival de patinatge, amb la coreografia "De cacera"
Els passats 14, 15 i 16 de juny es va celebrar a Palma de Mallorca el Campionat d’Espanya de Patinatge Artístic de categoria sènior.
Mireia Guinjoan, patinadora del club cambrilenc, hi va participar ja que en els campionats previs havia quedat en quarta posició al Campionat Territorial i dotzena al Campionat de  Catalunya.
La Mireia va fer el disc curt el divendres 15 de juny  per la tarda i va obtenir la vintena posició, posició que podia haver millorat si no hagués fallat un parell d’integratius. El dissabte pel matí, en els entrenaments oficials, va tenir mala sort i es va fer una petita  lesió muscular. Tot i això la Mireia va voler competir i va fer un bon disc llarg. Es va mantenir en la posició que havia aconseguit el dia anterior, és a dir la vintena de trenta participants femenines.
Cal dir que en aquest Campionat d’Espanya, per primera vegada els patinadors catalans participaven com a Selecció Catalana, fet que no va molestar a les altres autonomies i que fins i tot van trobar una iniciativa a imitar.

Festival d’estiu de patinatge

El dijous 21 de juny al vespre es va celebrar el fetival d’estiu de patinatge, amb la participació de sis clubs de la demarcació de Tarragona: CP Calafell, CP Alcover, CP Vila-seca, CP Salou, Reus Deportiu i l’UE el Vendrell, amb un total 135 patinadors.
El Club Patí Cambrils va presentar com a novetat, la coreografia “Dolços somnis” dels patinadors que fa menys temps que patinen –debutants d’iniciació–. Les altres participacions del club cambrilenc van ser les coreografies que s’havien presentat anteriorment als campionats durant la temporada: "De cacera”, "Somni de neu” i "Cors de metall: el destí de les emocions humanes”.

Comenta aquest article