Informació general

Serveis generals

Es reforça el servei de recollida i neteja viària durant els mesos d'estiu

Aquest estiu s’ha intensificat el servei d’hidronetejadora i s’han incorporat dos equips de tarda des del 25 de juliol i fins el 30 de setembre

Per Redacció

Flota de vehicles del servei de neteja viària de Secomsa
Flota de vehicles del servei de neteja viària de Secomsa | Cedida

El Departament de Serveis i Medi Ambient de l’Ajuntament ha reforçat el servei de recollida i neteja viària davant l’increment de la població i l’activitat durant els mesos d’estiu. A banda del reforç de personal i recursos materials que ja contempla el contracte amb Secomsa del 17 de juny al 17 de setembre, aquest estiu s’ha intensificat el servei d’hidronetejadora i s’han incorporat dos equips de tarda des d’aquest dilluns 25 de juliol i fins el 30 de setembre. 

Per una banda, els dies sense escombrada mecànica s’ha afegit un nou equip  de repàs de les urbanitzacions amb porter (camionet petit) durant les tardes laborables (diumenges i festius exclosos). Per l’altra, s’ha incorporat un equip de recollida de tarda dels contenidors soterrats (i dels de càrrega lateral instal·lat amb motiu de les obres de la Rambla Jaume I) de les fraccions de resta i paper de dilluns a diumenge de les zones amb més densitat on s’havia detectat més acumulació d’escombraries. 

Segon buidatge en alguns contenidors

Els contenidors que tindran aquest segon buidatge seran els situats als carrers de Joan Ardèvol, de les Creus (el Portal) i de la Corona d’Aragó, la plaça de Carles Roig, els carrers d'Antoni Gaudí, de Jaume Ferran (SOC i cruïlla amb del carrer de Pompeu Fabra), de Santa Joaquima Vedruna (cruïlles de l’avinguda de Josep Vidal i Barraquer i carrer de Tarragona) i de Robert Gerard (Patronat de Turisme i cruïlla d’Eduard Toldrà), el passeig de les Palmeres (Confraria de Pescadors i les Escales Reials), la Rambla de Jaume I (cruïlla amb el carrer de Galceran Marquet), la plaça d'Aragó (carrers de Sant Pere i de les Barques), i els carrers de les Barques, de Pau Casals i de Juan Sebastián Elcano. 

Aquests equips especials se sumen al reforç habitual per les necessitats pròpies d’un municipi turístic, que consisteix en un augment de la plantilla destinada a Cambrils de 14 treballadors més durant els dies laborables i 19 en dies festius. D’aquesta manera s’intensifica l’escombrat mecànic i manual, el buidatge de papereres, el servei d’hidronetejadora i fregadora i els diferents tipus de recollida.   

Comenta aquest article