Informació general

Concentració

Crits d'independència amb els turistes com a espectadors

Les Àvies i Avis per la Llibertat van celebrar la trobada setmanal dels dimecres a la plaça de la Vila, ahir al matí, envoltats de molts visitants que s'havien acostat al Barri Antic per anar al mercadet ambulant

Per Lluís Rovira i Barenys

Detall de la concentració d'ahir, a la plaça de la Vila
Detall de la concentració d'ahir, a la plaça de la Vila | Lluís Rovira i Barenys

Les Àvies i Avis per la Llibertat van celebrar la trobada setmanal dels dimecres a la plaça de la Vila, ahir al matí, envoltats de nombrosos turistes que s'havien acostat al Barri Antic per anar al mercadet ambulant. La concentració va ser retratada abastament per la munió de visitants que, encuriosits, observaven atents les reivindicacions del col·lectiu de les Àvies i Avis. La concentració d'ahir va aplegar poc més d'una vintena de persones i va comptar amb la participació d'un dels visitants habitual de l'estiu,provinent del País Basc, que cada any participa en les trobades setmanals del col·lectiu.

Abans de començar la tanda de cançons i proclames, la portaveu del col·lectiu va explicar que esperen comptar de nou amb la presència de cantants i músics a les concentracions, tal com ja va succeir la setmana passada. Després d'això es va entonar l'Estaca a la que van seguir els eslògans habituals i cançons reivindicatives fins a cloure l'acte amb els Segadors i amb crits d'independència.

Comenta aquest article