Atletisme

Cinquena posició per a Emma Taggi als 3.000 metres llisos i Sofia Rubio en salt d'alçada al campionat d'Espanya s-16 a l'aire lliure

El Club Atletisme Cambrils va estar representat per tres atletes, igualant la participació més nombrosa a nivell femení en un Campionat d'Espanya a l'aire lliure

Emma Taggi, a l'esquerra de la imatge, en la prova dels 3.000 metres llisos
Emma Taggi, a l'esquerra de la imatge, en la prova dels 3.000 metres llisos | Cedida

El passat cap de setmana es va disputar el Campionat d'Espanya S-16 a l'aire lliure. L'escenari va ser l'Estadi Yago Lamela d'Avilés. El Club Atletisme Cambrils va estar representat per tres atletes, igualant la participació més nombrosa a nivell femení en un Campionat d'Espanya a l'aire lliure.

Les atletes participants van ser:

• Emma Taggi 3.000 m. llisos: 5a. 10'21”87 RC

• Sofia Rubio Salt d'Alçada: 5a. 1.59 m

• Martina Fernández Salt d'Alçada: 11a. 1.50 m

RC : Rècord de Cambrils

Des del tret de sortida, l'Emma es va posicionar en el grup capdavanter format per 12 atletes. Amb una cursa amb un ritme inicial molt alt, l'Emma seguia en el grup que mica a mica anava perdent unitats. Al darrer km, tres atletes es van anar distanciant i definint les posicions de podi. Darrera, l'Emma lluitava per assolir el Rècord de Cambrils de la categoria. Ho va aconseguir finalitzant en 5a posició amb un temps de 10'21"74.

La Sofia Rubio va superar el llistó a 1.59 m, assolint la 5a posició. No va poder amb el 1.62 m, alçada que li hagués permès pujar al podi.

La Martina va assolir la 14a. posició superant el llistó a 1.50 m., marca que també va assolir la 12a classificada.

A la classificació femenina per punts, el club va assolir la 30a posició d'un total de 94 clubs participants. Essent el tercer club de Catalunya i el primer territorial en aquest apartat.

A dalt, Sofia Rubio i, a sota, Martina Fernández (fotos: Cedides)