Esports

Vela

L'equip espanyol d'Optimist entrena a Cambrils abans del Campionat Europeu a Dinamarca

El regatista del CNCB Joan Domingo forma part dels set seleccionats que viatjaran avui dimecres a Dinamarca

Per Redacció

Imatge de l'equip espanyol d'Optimist
Imatge de l'equip espanyol d'Optimist | Cedida

L’equip espanyol d’Optimist que participarà al Campionat Europeu ha estat una setmana entrenant al Club Nàutic Cambrils. El regatista del CNCB Joan Domingo forma part dels set seleccionats que viatjaran avui dimecres a Dinamarca.

La selecció espanyola està formada per Juan Bennasar, Amalia Coll, Joan Domingo, Carlos Espi, Neus Fernández, Carla Lorenzo i Joaquin Valero. Els joves, acompanyats pel seu team leader Kiko Igual i pel seu entrenador Javier Dusmet, han combinat classes teòriques amb entrenaments tècnics a l’aigua. Els dies d’entrenament a Cambrils han servit per no perdre el ritme i intensificar el treball previ a la gran cita. Els regatistes, de Balears, Canàries i València, han estat aquests dies a casa de tres famílies de l’equip d’Optimist del CNCB, que els han acollit durant la seva estada.

Al campionat Europeu d’Optimist hi ha un total de 257 inscrits que gaudiran diumenge de la cerimònia d’obertura per dilluns començar les proves. Les regates estan previstes cada dia fins divendres 5 d’agost.

Comenta aquest article