Esports

Vela

El bon vent acompanya la 20a edició de la regata de creuers Vent de Dalt organitzada pel Club Nàutic Cambrils

L’embarcació més ràpida va ser l'Enimga de Lluís Tort, del Real Club Náutico de Barcelona, cobrint el recorregut de 67 milles nàutiques en poc menys de 12 hores

Per Redacció

Imatge de la regata disputada en aigües cambrilenques, el passat cap de setmana
Imatge de la regata disputada en aigües cambrilenques, el passat cap de setmana | Cedida

El Club Nàutic Cambrils va celebrar aquest cap de setmana la tradicional regata de creuers Vent de Dalt, que enguany complia el seu vintè aniversari. Les embarcacions participants en aquesta cita destacada del calendari d’estiu al CNCB recorren 67 milles nàutiques fins la Plataforma Casablanca i el Cap de Tortosa, amb sortida i arribada a Cambrils i navegant durant tota la nit. 

L'embarcació Enigma de Lluís Tort, del Real Club Náutico de Barcelona, va ser la primera en arribar a port a falta de quatre minuts per a les sis de matí de dissabte. La resta de participants van arribar de manera esglaonada, produint-se la darrera entrada a dos quarts de nou del matí. En classe tripulació, l’embarcació guanyadora va ser el Món de l'Ona II, de Ramon Cañellas, del Club Nàutic Cambrils. En classe A-Dos el vencedor va ser el Salao Tu, de Manuel López, del Club Nàutic Salou. Finalment s'enduia el trofeu de Solitari l'embarcació A Poc a Poc Morenito, d'Alfonso César Roch, del Club Marítim Torredembarra. La competició va ser puntuable pel Campionat de Catalunya de Solitaris, A-Dos, i Altura.

Aquesta edició de la regata Vent de Dalt va arrencar divendres 22 de juliol amb la reunió de patrons prèvia a la sortida a l’aigua a les sis de la tarda. Les bones condicions meteorològiques van ajudar que la majoria de participants poguessin complir amb el recorregut de forma molt ràpida i sense cap incidència. Un cop a terra, dissabte al vespre els participants van poder gaudir d’un sopar de celebració durant el qual es va fer l’entrega de premis. Des del Club Nàutic Cambrils es vol agrair la participació de totes les embarcacions en aquesta regata emblemàtica per al Club. Per al CNCB és un orgull mantenir viva aquesta trobada i poder celebrar els 20 vint anys d’història.

Imatges del lliurament de trofeus a les tripulacions guanyadores de la XX regata Vent de Dalt (Fotos: Cedides)

Comenta aquest article