Esports

Rem

Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils es proclamen campions de lliga en quatre de les sis categories de la Lliga de Llagut Català (Conté galeria fotogràfica)

Els cambrilencs van assolir quatre títols i dos subcampionats

Per Redacció

Foto de grups dels Vogadors Vent d'Estrop de Cambrils a Lloret de Mar
Foto de grups dels Vogadors Vent d'Estrop de Cambrils a Lloret de Mar | Cedida

El passat diumenge 17 de juliol es va disputar la 4a i darrera regata de la XIX Lliga de Llagut català a la platja de Sa Caleta de la població selvatana de Lloret de Mar, en la que estaven en joc els títols de les 6 categories de la Lliga Catalana de Llagut. La jornada va començar amb la mar en calma però a partir de les 11h es va girar fort llevant que va fer que a les finals costés molt alinear les sortides pel vent i les condicions de la mar.

Un cop més, els Vogadors van presentar 6 tripulacions a la regata, en la que totes van rendir a molt bon nivell fent que el club aconseguís uns magnífics resultats: quatre títols i dos subcampionats.

En categoria veterana, la tripulació masculina, la primera en competir, després de fer el segon millor temps a la contrarellotge, es va imposar a la final a Rem Badalona, Rem Arenys i AE Llops de Mar de Sant Feliu de Guíxols. Amb aquest resultat, en una lliga molt igualada, va aconseguir el títol de campió de Lliga “Ex aequo” amb Rem Badalona a l’empatar a punts, a victòries i a posicions en les 4 proves, i en tercera posició, Rem Arenys.

Pel que fa a la categoria femenina, no van fer una bona contrarellotge, fet que les va portar a disputar la final B (de la 5a a la 8a posició). Tot i així, van imposar-se a la seva final aconseguint la 5a posició fet que va permetre mantenir la segona posició final de Lliga. El pòdium de la Lliga va acabar amb: RCN Tarragona, primeres; Vent d’Estrop, segones i Rem Cambrils, terceres.

En categoria absoluta, la tripulació masculina, que ja s’havia imposat en les 3 regates anteriors, i per tant, classificant-se dins dels 4 primers ja en tenia prou per proclamar-se campió de lliga, va fer una bona regata disputant la primera posició amb Rem Santa Cristina qui al final es va endur la victòria final. Amb aquest resultat, els Vogadors es van proclamar campions de Lliga seguits de Rem Badalona i Rem Hotelers.

Per la seva part, l’equip femení, després de marcar un bon temps a la contrarellotge, va fer, un cop més, la segona posició, finalitzant la Lliga en segona posició. El pòdium de la Lliga va ser: Rem Mataró, primeres; Vent d’Estrop, segones; i Rem Hotelers, terceres.

Les tripulacions de l’Escola de Rem campiones de Lliga

En categoria cadet masculí, en la que la gran majoria d’integrants de l’equip cambrilenc són xiquetes, es van fer amb la primera posició a la regata per davant de Rem Badalona, fet que els va coronar com a Campions de Lliga per davant de Rem Badalona i Nàutic Flix.

En la categoria infantil, la dels més petits, nova victòria dels Vogadors que van entrar per davant de Rem Pescadors i Rem Santa Cristina, fet que també els va fer aconseguir la primera posició de la Lliga per davant de Rem Pescadors i Nàutic Flix.

Amb aquests resultats el club encara la darrera prova de la temporada amb molta il·lusió. El proper cap de setmana, el 30 i 31 de juliol es disputa en aigües del Port de Barcelona el Campionat de Catalunya en la que es posarà fi a la temporada de competició 2021-22.