Esports

Es posa en marxa la nova penya blanc i blava de Cambrils

Per Berta Ruiz



Joan Carles Llaveria, Jordi Canaldas, Joan Carles Llobet, Albert Llaveria, Adolfo Llaveria i Francisco López, a Glasgow
Un grup de seguidors espanyolistes cambrilencs estan posant en marxa el que serà la futura Penya Blanc i Blava del RCD Espanyol de Cambrils.

Després dels bons resultats aconseguits per l'Espanyol en la competició europea –arribant a disputar la final de la Copa de la UEFA el passat 16 de maig a Glasgow contra el Sevilla– un grup de seguidors cambrilencs van decidir-se a posar en marxa la nova penya. De fet, va ser el mateix grup de persones que es van desplaçar fins a Glasgow per veure la final europea –Joan Carles Llaveria, Jordi Canaldas, Joan Carles Llobet, Albert Llaveria, Adolfo Llaveria i Francisco López– els que es van engrescar i els que ara estan treballant en els estatuts de la nova penya i la posada en marxa de la mateixa.

Un dels secretaris de la nova penya –Oriol Gené– explicava ahir a Revista Cambrils Diari Digital, que a hores d'ara ja hi ha prop d'una trentena de persones interessades en formar part de la penya espanyolista. En les properes setmanes està previst fer noves reunions per tal d'enllestir quins seran els membres que configuraran la junta directiva i enviar els estatuts de la penya a la Federació de penyes per tal que en donin el vistiplau.
Segons va explicar Oriol Gené, si tot va bé, la penya es podria posar en marxa abans de l'inici de la nova temporada futbolística, i es preveu poder comptar amb la presència d'algun jugador de l'Espanyol, algun directiu de l'entitat o fins i tot el president del club Daniel Sánchez-Llibre.

Tothom que estigui interessat en formar part de la Penya Blanc i Blava de Cambrils pot passar a informar-se al Bar Besso, al carrer del Carme.

Comenta aquest article