Esports

Rem

El Club Rem Cambrils obté una segona posició al podi de la regata lúdica de Pineda de Mar

L'equip cambrilenc va aconseguir un temps de 6:31,42 a la competició organitzada en el marc de la Festa de la Mar

Per Christian Paniagua

L'equip del Club Rem Cambrils recollint el trofeu de la 2a posició a la regata lúdica celebrada Pineda de Mar
L'equip del Club Rem Cambrils recollint el trofeu de la 2a posició a la regata lúdica celebrada Pineda de Mar | Cedida

El Club Rem Cambrils va participar a la regata lúdica organitzada conjuntament per l’Associació Marpi i el Club Nàutic Bétulo amb motiu de la Festa de la Mar de Pineda de Mar. La regata va tenir lloc el passat dissabte 16 de juliol i va començar cap a les 10.30 h del matí amb tres mànegues amb un recorregut de 1.000 m on hi van participar les 10 tripulacions inscrites. En aquest cas, l'equip del Club Rem Cambrils va aconseguir el segon major registre amb un temps de 6:11,92 min que li va permetre passar a la final.

Després de les mànegues cronometrades, es va disputar la gran final entre les tripulacions de Llaguts Vilanova (A), Rem Cambrils i Llaguts Vilanova (B). En aquesta competició, l’equip del Club Rem Cambrils va obtenir finalment la 2a posició amb un temps de 6:31,42 min.

Després de l’entrega de premis, la Festa de la Mar va finalitzar amb una fideuà a la platja a càrrec de l'Associació Marpi. Des del club esportiu cambrilenc es mostren molt satisfets d'haver participat en aquesta prova un any més i agraïts per l'acollida que sempre reben.

Comenta aquest article