Esports

Futbol sala

L'equip sènior masculí del CFS Laguna tornarà a la competició, aquesta temporada, a la Divisió d'Honor

Un dels artífexs d'aquesta represa del projecte del primer equip del CFS Laguna és Ismael Garcia –coordinador del club juntament amb Yesica Laguna– i també jugador i capità

Per Berta Ruiz

Ibrahim Iahbili procedent del Castellvell és el tercer fitxatges presentat pel club
Ibrahim Iahbili procedent del Castellvell és el tercer fitxatges presentat pel club | Cedida

Després d'una temporada sense competir –per desavinences amb la manca d'horaris d'entrenament–, el primer equip sènior masculí del CFS Laguna tornarà a la competició aquesta propera temporada 2022-2023, al Palau Municipal d'Esports de Cambrils. Ho farà amb una plaça a la Divisió d'Honor de Futbol Sala –una categoria menys que la que ocupava quan es va retirar el setembre de l'any passat– i en la què es trobarà amb l'altre equip cambrilenc: el CFS Mediterrani. Així doncs, hi haurà derbi cambrilenc de futbol sala la propera temporada.

Un dels artífexs d'aquesta represa del projecte del primer equip del CFS Laguna és Ismael Garcia –coordinador del club juntament amb Yesica Laguna– i també jugador i capità del primer equip. Segons ha explicat Garcia a revistacambrils.cat, "jo vaig estar un any fora, aturat del món del futbol; era el jugador que portava més temporades a l'equip. Quan vaig tornar, el president Jose Laguna, em va proposar estar dins del club i vaig accedir. Aleshores vam fer el Playas de Salou, vaig tornar a jugar i em vaig sentir bé. Sobre el projecte del Laguna vam preguntar per la plaça que tenia –quan un equip es retira pot tenir l'opció de jugar a la Divisió d'Honor– i ho vam veure com una oportunitat; un repte. Em vaig veure amb ganes de tornar, ens vam posar a treballar i a buscar entrenador per assumir aquesta categoria".

Carlos Sánchez, nou entrenador

L'escollit per ocupar aquest càrrec és Carlos Sánchez, procedent del Juvenil A del Salou, amb una trajectòria molt sòlida i una gran experiència al futbol sala de la demarcació. Tal com ha comentat Garcia, "li vaig presentar un projecte amb ganes i amb ambició. La meva intenció és tornar a ser un club punter com ha estat el Laguna, sobretot tenir base i donar-li un nom a Cambrils. Vull aconseguir aquesta base, serà a base d'anys, però la intenció és que Cambrils també tingui un nom fort com el tenen el Salou o l'Alforja". En aquesta tasca per reforçar la base del club també s'està treballant en fomentar el futbol femení. "Volem que hi hagi nenes que puguin gaudir de l'esport i que no s'hagin de barrejar amb els xiquets" ha comentat Garcia.

Tres nous fitxatges presentats

Pel que fa a la plantilla del primer equip, el club ja ha anunciat tres nous fitxatges: Juanma Palacios procedent del Futsal Valls; Rodrigo Norberto Longo (Rodri) procedent del Salou FS i Ibrahim Iahbili procedent del Castellvell. Durant aquestes primeres setmanes, l'entrenador està observant jugadors i buscant possibles nous fitxatges. L'inici de la pretemporada està prevista per a finals d'agost o principis de setembre.

D'altra banda, Ismael Garcia també ha explicat que el CFS Laguna i el Playas de Salou van acordar una fusió, però cadascun dels clubs seguirà jugant a Cambrils i a Salou, respectivament.

Comenta aquest article