Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Dansa

La plaça Coll Balaguer de l'Hospitalet de l'Infant acollirà el 35è Aplec de sardanes a la vora de la mar aquest dissabte

Aquesta edició ret homenatge a Magda Perich, veïna del municipi, mitjançant l'estrena de la sardana “Blanca calidesa” de Carles Santiago i Roig

Per Redacció

Cartell del 35è Aplec de sardanes a la vora de la mar d'Hospitalet de l'Infant
Cartell del 35è Aplec de sardanes a la vora de la mar d'Hospitalet de l'Infant | Cedida

El 35è Aplec de sardanes a la vora de la mar de l'Hospitalet de l'Infant tindrà lloc aquest proper dissabte, 23 de juliol, a la plaça Coll de Balaguer de l'Hospitalet de l'Infant, a partir de les 19.30 h. En aquesta edició es retrà homenatge a Magda Perich, "per la dedicació i passió que va posar quan va iniciar aquest camí com a cap de la secció de sardanes del Foment Cultural durant tants anys", segons s'explica en el fullet informatiu. En reconeixement a aquesta veïna del poble, que ja no hi és entre nosaltres, s'estrenarà la sardana Blanca calidesa de Carles Santiago Roig, dedicada a ella.

Els assistents a l'aple, organitzat per Foment Cultural de l'Hospitalet de l'Infant i l'Ajuntament, podran gaudir de la música de les cobles Reus Jove i Ciutat de Cornellà i participar en la tradicional tirada de bitlles per a totes les edats. Aquesta s'iniciarà a les 18.30 h i, en finalitzar, es donaran trofeus als tres millors classificats. 

La ballada de sardanes de tarda, així com l'homenatge a Magda Perich, tindrà lloc a partir de les 19.30 h. Finalment, a les 21.30 h, se celebrarà el sopar de germanor de l'Aplec a un preu popular de 8 €. D'altra banda, a les 23 h es durà a terme la ballada de sardanes de nit, a càrrec de la Cobla Ciutat de Cornellà.

Comenta aquest article