Camp

Festes

Les Festes de Sant Jaume de Miami Platja recuperaran la festa de l'avinguda de Barcelona

La Festa Major d'estiu de Miami Platja se celebra del 21 al 28 de juliol amb el retorn de bona part de les activitats prepandèmiques i noves propostes de concerts

Per Redacció

Cartell de les Festes de Sant Jaume de Miami Platja
Cartell de les Festes de Sant Jaume de Miami Platja | Cedida

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha fet públic el programa de la Festa Major de Sant Jaume de Miami Platja, en el qual es recupera la festa de l’Avinguda de Barcelona, la major part de les activitats que es feien abans de la pandèmia i incorpora diverses novetats. Una d'elles és el Miami Remember’s Festival, un concert que tindrà lloc el 27 de juliol a l’Escola Joan Miró de Miami Platja i en el qual els assistents podran reviure els èxits dels 90 amb les actuacions principals dels grups Azúcar Moreno, Locomía i OBK. La festa, que serà amb aforament limitat, també estarà amenitzada pels dj’s ASHi Moncho. Les entrades es poden adquirir a un preu de 10 euros a través del web www.bandarragroup.com. Una altra de les novetats del programa festiu serà la Festa Jove Hasta Abajo Miami, que se celebrarà a la plaça de Tarragona el dissabte 23 de juliol a partir de les 00.30 h, amb música actual a càrrec dels dj’s Ruben Romero i Prieto.

La programació de Sant Jaume també fa una aposta destacada per les activitats destinades a tota família. D’aquesta manera, a la festa de l’Avinguda de Barcelona del dissabte 23 de juliol hi haurà una carpa que s’ha anomenat Espai de les Famílies. Allà hi tindran cabuda activitats sobre la sostenibilitat pensades per als infants dels 0 als 12 anys, un pinta cares i un photocall amb personatges infantils, entre d'altres. Les diferents penyes de Miami Platja també podran gaudir, després de dos anys d’espera, de les vaquetes, que tindran lloc a la plaça del Cinquantenari el dissabte 23 i el diumenge 24 de juliol. Les entrades al preu de 3 euros es podran adquirir a les taquilles de la plaça de bous els mateixos dies una hora abans. Un tribut a Freddie Mercury, la festa de colors holi, un tobogan aquàtic, actuacions de diferents entitats de Miami Platja, la Festa Blanca, i el tradicional castell de focs artificials a la platja són altres actes que acabaran de completar la programació d’aquestes festes d’estiu de Sant Jaume a Miami Platja. El programa complet es pot descarregar al web www.mont-roig.cat.

Comenta aquest article