Informació general

Necrològica

Mor Montserrat Pujals, presidenta històrica d'ERC Cambrils, als 91 anys d'edat

Montserrat Pujals va ser una persona molt implicada a nivell social i polític; sent presidenta de l'Agrupació Sardanista, de l'associació de veïns del Port i dels Jubilats de la Casa del Mar

Per Redacció

Imatge de Montserrat Pujals
Imatge de Montserrat Pujals | Cedida

Aquesta nit ha mort Montserrat Pujals i Recasens, a l'edat de 91 anys. Durant tota la seva vida, Montserrat Pujals va ser una persona molt involucrada a nivell social, activista i polític. Va ser presidenta de l’Agrupació Sardanista Cambrils de Mar, presidenta de l’Associació de Veïns del Port, presidenta dels Jubilats de la Casa del Mar, presidenta d'ERC Cambrils i militant històrica d’Esquerra Republicana de Catalunya, entre moltes altres associacions i entitats.

El juliol de 2007, com a presidenta de l'Associació de Gent Gran de la Casa del Mar de Cambrils, rebia un reconeixement per part de la Generalitat per la seva tasca i dedicació a l'associació. L'abril de 2008, Montserrat Pujals també va ser homenatjada pel partit pels seus més de 25 anys de militància a ERC.

Des d'ERC Cambrils li han volgut dedicar unes paraules de record:

"Aquesta nit de lluna preciosa, ens ha deixat la Montserrat. Per alguns la “Ququina”, per altres “La Passionària” o “La Sofia Loren”, per a tots la Montserrat Pujals.

Han estat noranta-un anys de lluita personal, social i política, carregada d’amistat i estima.

Una dona de caràcter, lluitadora, que no ha callat mai davant la injustícia i que s’ha fet estimar. Una dona treballadora, una dona de la poesia, una dona d’esquerres,una dona amant del seu Cambrils i del seu país.

La Montserrat ha estat una dona inquieta i infatigable i una activista fins l’últim moment. 

La trobarem molt a faltar. La teva gent, com a tu t’agradava dir, et recordarem i t’estimarem per sempre.

Gràcies Montserrat per tot el que has fet i has significat i significaràs".

El funeral tindrà lloc demà dissabte 16 de juliol, a les 11 hores, a l'església de Sant Pere.

Comenta aquest article