L'equip benjamí de l'Escola de Futbol Veterans arriba als quarts de final en el Torneig de Lleida

Imatge de l'equip benjamí de l'Escola de Futbol Veterans participants en el Torneig de Lleida
L'equip benjamí de l'Escola de Futbol Veterans va disputar aquest cap de setmana, la segona fase del Torneig de Lleida, disputat a les instal·lacions de l'At. Segre.

L'equip cambrilenc arribava a aquesta fase final, després de classificar-se com a segons millor equip de la fase prèvia del torneig, la setmana anterior.

En aquesta ocasió, l'equip de l'EFV va quedar enquadrat en el mateix grup que el FC Barcelona, el Xerez CD i la UE Lleida. L'equip va vèncer amb contundència al Lleida per un clar 8 a 0, també va guanyar al Xerez per 2 a 1 i va perdre per 4 a 1 davant el FC Barcelona. En aquesta primera fase de la competició, l'equip cambrilenc va classificar-se per als quarts de final, quedant en la segona posició del seu grup, per darrera del FC Barcelona.

Als quarts de final, els cambrilencs van enfrontar-se a l'Ajax –contra els que van caure per 2 a 0– i contra l'Espanyol, amb els que van empatar a 0 gols. De fet, aquests van ser els dos equips que van arribar a la final del torneig, després d'eliminar al Barça, Sevilla, València i Llevant. Tot i això, els cambrilencs van realitzar un gran torneig, acabant com a tercer equip més golejador del torneig i amb el porter de l'equip Ramon, dins de la selecció ideal del torneig. A la final, l'Ajax d'Amsterdam es va imposar a l'Espanyol per 0 a 2.