Esports

Taekwondo

L'Escola Sundo ofereix una exhibició de taekwondo a la plaça de la Vila

Uns 80 alumnes de totes les edats demostren els coneixements adquirits d'aquest esport durant el curs

Per Maria Vidal

Algunes alumnes de l'Escola Sundo de Taekwondo a l'exhibició del passat divendres a la plaça de la Vila
Algunes alumnes de l'Escola Sundo de Taekwondo a l'exhibició del passat divendres a la plaça de la Vila | Lluís Rovira i Barenys

L'Escola Sundo de Taekwondo va realitzar una exhibició d'aquest esport el passat divendres 8 de juliol, com a clausura del curs 2021/2022. Uns 80 alumnes de totes les edats que practiquen Taekwondo en aquest centre cambrilenc, des dels quatre anys fins a adults, van demostrar davant d'una plaça de la Vila plena de gent els coneixements que han adquirit al llarg del curs. Com que es tractava d'un esdeveniment obert a tothom, un públic molt nombrós es va congregar al voltant del tatami instal·lat a la plaça, tant familiars dels alumnes com passejants que s'hi van apropar.

L'Associació de comerciants Vila Centre, en col·laboració amb l'Ajuntament de Cambrils, va cedir l'espai per a l'exhibició, la qual va estar dirigida pel mestre Carlos Sabonim, director i professor de l'Escola Sundo. Tot i aquesta activitat de final de curs, el centre de Taekwondo i dansa del ventre continua impartint classes al llarg de l'estiu. 

Comenta aquest article