Esports

Futbol

El Cambrils Unió debutarà a la Primera Catalana, el primer cap de setmana d'octubre, al camp de l'Ascó

El club ja ha renovat nou jugadors que seguiran a les files de l'equip: Miki, Marc Benito, Ramon Lladó, Sergi Rubio, Ángel Menacho, Pau Prados, Marcelo Agüero, Edgar Serrano i Roger Cunyat

Per Redacció

Celebració de la plantilla al vestidor després d'assolir l'ascens de categoria, el passat 28 de maig
Celebració de la plantilla al vestidor després d'assolir l'ascens de categoria, el passat 28 de maig | Lluís Rovira i Barenys

La Federació Catalana de Futbol ja ha fet públics els calendaris de la Primera Catalana per a la temporada 2022-2023. Els 48 equips de la categoria, dividits en tres grups de 16 cadascun, arrencaran la lliga el cap de setmana de l'1 i 2 d'octubre i la competició s'allargarà fins el cap de setmana del 28 de maig de 2023. La competició està organitzada en un total de 30 jornades. El Cambrils Unió ha quedat enquadrat en el grup 3 juntament amb: l'Ascó, l'Atlètic Sant Just, el Can Vidalet, El Catllar, el Viladecans, el Martorell, el Molins de Rei, el Prat, el Reddis, El Santboià, el Santfeliuenc, el Sarrià, el Valls, l'Europa i el Vilanova i la Geltrú.

El primer partit de lliga del Cambrils Unió serà al camp de l'Ascó, el primer cap de setmana d'octubre. En la segona jornada, en el seu debat a casa, els cambrilencs rebran la visita del Vilanova i la Geltrú.

Renovació de nou jugadors

El Cambrils Unió està configurant la plantilla per a la propera temporada i ja ha renovat un total de nou jugadors, que seguiran un any més a les files de l'equip. Aquests són: Miki, Marc Benito, Ramon Lladó, Sergi Rubio, Ángel Menacho, Pau Prados, Marcelo Agüero, Edgar Serrano i Roger Cunyat. L'encarregat del material, José Valadés, també seguirà la temporada vinent.