Esports

Atletisme

Les atletes Sofia Rubio i Emma Taggi aconsegueixen la medalla de plata a la Fase Final del Campionat de Catalunya S-16

Per Pere Ferrando

Sofia Rubio a la prova del salt d'alçada
Sofia Rubio a la prova del salt d'alçada | Cedida

Cinc atletes del Club Atletisme Cambrils van participar dissabte passat a la Fase Final del Campionat de Catalunya S-16, que es va disputar a l'estadi d'atletisme Can Dragó de Barcelona. El rendiment dels esportistes cambrilencs a la jornada va ser excel·lent, assolint dues medalles, una marca mínima per participar a Campionats d'Espanya i tres millores de marca personal. 

Les actuacions més destacades van anar a càrrec de la Sofia Rubio al salt d'alçada i l’Emma Taggi als 1.000 m.ll. Ambdues van guanyar la medalla d'argent a les seves proves respectives. L'Emma va millorar la seva marca personal i la Sofia va ratificar la marca mínima per a participar al Campionat d'Espanya. Cal remarcar l'alt nivell a la prova de salt d'alçada, on les sis primeres classificades tenen la marca mínima per competir al Campionat d'Espanya. La marca de 1.57 m. que va aconseguir l'atleta cambrilenca Martina Fernández, amb la qual va acabar en sisena posició, en qualsevol altra edició hagués pujat al podi.

Emma Taggi a la prova dels 1.000 m. ll. de la Fase Final del Campionat de Catalunya s-16
Emma Taggi, amb el dorsal 389, durant la cursa dels 1.000 m. ll. (Foto: Cedida) 

Els atletes i els seus resultats van ser els següents:

  • Sofia Rubio: 1.67 m. al salt d'alçada, mínima per participar al Campionat d'Espanya i medalla d'argent / 51"35 SF als 300 m. tanques.
  • Emma Taggi: 3'03"86 als 1.000 m.ll., medalla d'argent

  • Martina Fernández: 1.57 m. al salt d'alçada, sisena posició

  • Irene Bonet: 9.28 m. en pes, setena posició i millor marca personal / 22.38 m. en disc, vuitena posició i millor marca personal

  • Guillem Valls: 9.75 m. en pes, novena posició

Amb aquest Campionat S-16 es donen per finalitzats els Campionats de Catalunya individuals a l'aire lliure d'aquesta temporada. L'estadística del Club Atletisme Cambrils indica que és la temporada on més atletes han participat en totes les categories, amb un total de 23. Així mateix, és la temporada amb més atletes finalistes, amb un total de 20.

Comenta aquest article