Informació general

Turisme

Junts per Cambrils: «El govern municipal no aposta pel turisme»

La formació ha criticat que l'oficina del Patronat de Turisme estigui tancada a les tardes; la falta de manteniment i serveis a les platges o que el trenet no hagi funcionat fins la setmana passada

Per Redacció

Tasques de reposició de sorra, la setmana passada, a la zona de Llevant
Tasques de reposició de sorra, la setmana passada, a la zona de Llevant | Cedida

Junts per Cambrils ha denunciat, en un comunicat de premsa, les mancances en turisme en plena temporada turística. Segons la formació, "Cambrils no té al 100% els serveis imprescindibles per atendre i donar servei a totes les persones que ens visiten durant els mesos d’estiu. Després de dos anys de pandèmia, les previsions d’afluència de visitants per aquest 2022 són molt optimistes i equiparables als números de l’any 2019, però a Cambrils arribem, un cop més, tard i malament".

L'oficina del Patronat de Turisme no obre a les tardes

Tal com ha detallat JxC, "el govern municipal ha apostat per no reforçar la plantilla de personal del Patronat Municipal de Turisme en plena temporada estiuenca, un fet que ha comportat que l’oficina estigui tancada a les tardes sense poder oferir el servei informatiu en aquesta franja, on hi ha molta gent pel port i que aprofita per informar-se a l’oficina sobre les activitats que poden fer al municipi. Fins l’any passat, el Patronat Municipal de Turisme tenia aquest servei d’atenció, informació i assessorament presencial en horari de matí i tarda, de dilluns a diumenge. Incomprensiblement, ara només s’obre als matins perquè es compta amb el personal mínim. Com pot ser que un Patronat de Turisme com el de Cambrils, una destinació turística de referència, no ofereixi aquest servei al 100%? Per què el govern no ha ampliat la plantilla de l’oficina en un any tan important per la recuperació del sector, el motor econòmic de la ciutat?".

El servei de trenet no es va posar en funcionament fins la setmana passada

Aquesta manca de personal, segons ha denunciat el grup, "també ha afectat al servei del trenet turístic que, fins la setmana passada, no va funcionar amb normalitat. El servei s’havia suspès temporalment per la manca de conductor, tant costava al govern trobar una solució i donar aquest servei al juny, quan ja s’havia registrat un notable increment del turisme? Des de Junts per Cambrils denunciem la incapacitat del govern d’Oliver Klein i dels seus socis –PSC, Ciutadans i PP– de no posar els recursos necessaris perquè els turistes que ens visiten puguin gaudir de l’oferta de Cambrils en la seva totalitat".

Mancances a les platges

Finalment, Junts per Cambrils també ha qüestionat el manteniment de les platges cambrilenques: "en un any en què el turisme s’ha avançat, ens trobem amb unes platges més deixades que mai, unes guinguetes que no poden treballar amb normalitat pels problemes de connexió de les escomeses, i una instal·lació d’hamaques i para-sols que deixa molt que desitjar. Cambrils no es mereix la imatge que estem donant".

Comenta aquest article