Societat

Festes de barri

Els veïns del barri de Nou Cambrils viuen el seu cap de setmana de festes

Durant tres dies, els veïns han pogut retrobar-se i participar en les diferents activitats programades per l'Associació de veïns del barri de Nou Cambrils

Per Berta Ruiz

Un moment de l'actuació del Coro Rociero, ahir a la tarda
Un moment de l'actuació del Coro Rociero, ahir a la tarda | Berta Ruiz

Els diferents barris cambrilencs van recuperant, poc a poc, les celebracions de les seves festes veïnals després de dos anys sense poder-se organitzar. Aquest cap de setmana ha estat el torn del barri de Nou Cambrils. Durant tres dies, els veïns han pogut retrobar-se i participar en les diferents activitats programades per l'Associació de veïns del barri de Nou Cambrils.

El centre neuràlgic de la festa, com sempre, ha estat el parc de Nou Cambrils. Divendres a la nit s'encetava el programa festiu amb l'actuació musical del grup El Duende. Dissabte al matí es van organitzar jocs d'aigua i diferents activitats per a la canalla, així com a primera hora de la tarda. Els socis del barri van poder recollir el seu tortell i també es va servir un berenar per als xiquets i xiquetes. La programació de dissabte es va completar amb un bingo popular i diverses actuacions musicals que es van allargar fins la matinada. Ahir diumenge, la matinal es va iniciar amb l'esmorzar popular i jocs d'aigua per als nens i, al migdia, el bar va oferir una paella popular. A la tarda van seguir les activitats amb la festa de l'escuma i una xocolatada, així com l'actuació del Coro Rociero. Finalment, una projecció de cinema a la fresca va completar el programa festiu del barri.

Ambient al parc de Nou Cambrils, ahir a la tarda (Foto: Berta Ruiz)

 

Comenta aquest article