Esports

Futbol Platja

Cinc jugadors del Marina Futbol Platja són convocats als entrenaments de la selecció catalana per a la Copa d'Espanya

Els jugadors convocats per la selecció catalana són Samuel García, Soulimane Auohoud, Jordi Velardiez, Nicolás Díaz i Pol Cerrato

Per Berta Ruiz

Foto de grup d'alguns dels jugadors convocats per la selecció catalana
Foto de grup d'alguns dels jugadors convocats per la selecció catalana | Cedida

Cinc jugadors del Marina Cambrils Futbol Platja –Samuel García, Soulimane Auohoud, Jordi Velardiez, Nicolás Díaz i Pol Cerrato– han estat convocats per a realitzar els entrenaments de la selecció catalana absoluta de cara al torneig de la Copa d'Espanya de seleccions autonòmiques –organitzada per la RFEF– que es jugarà del 12 al 17 de juliol a Cadis. El seleccionador català, Llorenç Gómez, ha convocat una vintena de jugadors de diferents clubs catalans i d'aquests, una dotzena competiran finalment al torneig. Durant aquests dies previs, la selecció catalana ha convocat diferents entrenaments per tal de posar-se a punt de cara a la competició.

Del 12 al 17 de juliol es disputarà el torneig en la categoria absoluta femenina –amb Catalunya com a vigent campiona–, mentre que del 15 al 17 de juliol serà el torn de les seleccions absoluta i juvenil masculines. La selecció absoluta ha quedat enquadrada en el grup A juntament amb Andalusia, Castella La Manxa i la Regió de Múrcia.

Imatge d'un dels entrenaments de la selecció catalana de futbol platja (foto: Cedida)

 

Comenta aquest article