Informació general

Concentració

Les Àvies i Avis mantenen les reivindicacions en una plaça de la Vila plena de turistes

La trobada setmanal es va celebrar amb normalitat i es va recordar que aquest diumenge tornarà a tenir lloc una nova concentració al Port

Per Maria Vidal

Imatge de la concentració de les Àvies i Avis per la Independència, ahir a la plaça de la Vila
Imatge de la concentració de les Àvies i Avis per la Independència, ahir a la plaça de la Vila | Maria Vidal

Les Àvies i Avis per la Independència es van tornar a concentrar, ahir dimecres, al centre de la plaça de la Vila. Aquesta primera mobilització del mes de juliol va reunir una quinzena de persones, a banda de tots aquells turistes que en aquell moment es trobaven a la plaça pel mercadet ambulant que cada setmana té lloc al passeig Albert.

En aquesta nova cita, els manifestants van informar que darrerament estan posant en pràctica nous càntics, com és el cas de "Llengua, cultura, país", en suport de la llengua catalana, "Sols el poble salva el poble" o "Si tothom calla hem perdut la batalla". Tot i això, la concentració de les Àvies i Avis es va iniciar amb L'Estaca, com normalment, i es va cloure amb el cant dels Segadors. Entremig, també es van sentir altres de les proclames habituals d'aquest grup de manifestants a favor de la independència de Catalunya, com és el cas de "Vam votar i vam guanyar" o "1 d'octubre, ni oblit ni perdó".

Així mateix, les persones que ahir es van aplegar a la plaça de la Vila van recordar que aquest diumenge protagonitzaran una nova concentració al Port, i també van animar a tothom a assistir al concert solidari "Cambrils Batega: Rock&Cor" que també tindrà lloc aquest diumenge als Jardins del Parc Samà.

Comenta aquest article