Esports

Bàsquet

L’Ajuntament ofereix una recepció als equips sèniors del Club Bàsquet Cambrils per celebrar els seus ascensos

El sènior masculí ha aconseguit aquesta temporada l'ascens a la Segona Catalana i el sènior femení a la Tercera Catalana

Per Redacció

Imatge de la recepció institucional que l'Ajuntament va oferir als equips del Club Bàsquet Cambrils
Imatge de la recepció institucional que l'Ajuntament va oferir als equips del Club Bàsquet Cambrils | Cedida

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i la regidora d’Esports, Natàlia Pleguezuelos, van rebre dilluns 4 de juliol als dos equips sèniors del Club Bàsquet Cambrils, que aquesta temporada han pujat de categoria. El Sènior Masculí, que jugava a la Tercera Catalana, ha ascendit a Segona, mentre que el Sènior Femení, que jugava a la categoria territorial, ha ascendit a Tercera del Campionat de Catalunya.  

La recepció a la Sala de Plens es va iniciar amb els parlaments de l’alcalde, la regidora i el president del club, Francesc Canaldas. Posteriorment, els jugadors i jugadores van rebre els diplomes en reconeixement dels èxits esportius de la temporada. L’acte va acabar amb les fotografies de grups dels dos equips i els seus entrenadors amb les autoritats assistents.

El Club Bàsquet Cambrils va néixer l’any 1983 i compta actualment amb 218 jugadors i jugadores de 17 equips federats, a més dels 200 nens i nenes que juguen als equips de primària de les escoles.

L'equip sènior masculí del Club Bàsquet Cambrils que ha aconseguit l'ascens de categoria
L'equip Sènior Masculí del Club Bàsquet Cambrils ha ascendit a Segona Catalana. (Foto: Cedida)
L'equip Sènior femení del CB Cambrils que aquesta temporada ha ascendit de categoria
L'equip Sènior Femení del Club Bàsquet Cambrils ha aconseguit l'ascens a Tercera del Campionat de Catalunya. (Foto: Cedida)

Comenta aquest article