Esports

Els equips del Vent d'Estrop-Vogadors de Cambrils inicien la temporada amb uns resultats excel·lents

Per Redacció



Imatge de la regata disputada aquest passat cap de setmana a Blanes
Els equips del Vent d'Estrop-Vogadors de Cambrils han iniciat la temporada de regates de manera espectacular.

En la primera regata de la Lliga Catalana de Llaguts que es va celebrar aquest passat diumenge a Blanes, els cambrilencs van participar amb 4 tripulacions en 3 categories diferents.

La tripulació sènior masculina va classificar-se per a la final amb el millor 8è temps, i en aquesta –una regata de 1000 metres– van finalitzar en 6a posició de 20 participants amb un temps de 5'50''85. L'equip de AV. Baixamar de Torredembarra va quedar en primera posició, imposant-se amb molta diferència al CR Empuriabrava i al CR Badalona, que va quedar en tercera posició.

Per la seva banda, l'equip veterà masculí, també va poder classificar-se per a la final, i finalment va acabar en la 7a posició, d'entre un total de 9 participants, amb un temps de 3'07''01 en la disputa de la regata de 500 metres. També en aquesta regata es van imposar els vogadors de l'AV Baixamar de Torredembarra, seguits del CR Empuriabrava i el C. Cap Grossos Mataró.

En la categoria veterà femení és on es van assolir els millors resultats, la tripulació Cambrils "A", va aconseguir fer-se amb la 3a posició final d'11 participants, després d'haver-se classificat amb el tercer millor temps per a la final, amb un temps de 3'12"31 en la regata de 500 metres per darrera del club AV. Baixamar de Torredembarra i el CR Badalona.
Finalment, la tripulació Cambrils "B" va haver de remar amb un llagut cedit pel CR Palamós, i van acusar la manca d'adaptació a aquest, fet que les va impedir poder classificar-se per a la final, acabant en 10a posició.

La propera regata de la Lliga Catalana se celebrarà el proper 8 de juliol a les platges de Torredembarra. D'altra banda, els Vogadors de Cambrils també han organitzat unes regates d'exhibició amb el Reial Club Nàutic de Tarragona, l'AR Vogadors de Baixamar de Torredembarra i SCER L'Ametlla de Mar pel proper 28 juny, així com unes regates populars pel 29 de juny, amb motiu de la celebració de les festes de Sant Pere.

Comenta aquest article