Societat

Premis

Siscu Morell recull el Premi Gaudí Gresol a la Notorietat i l'Excel·lència en l'esport atorgat a Juan Carlos Unzué

La Fundació Gresol va celebrar divendres la gala de lliurament de premis i el posterior sopar de gala solidari, destinat enguany a la Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls

Per Redacció

Tots els guardonats a la XV edició dels Premis Gaudí Gresol a la Notorietat i l’Excel·lència
Tots els guardonats a la XV edició dels Premis Gaudí Gresol a la Notorietat i l’Excel·lència | Cedida

La Fundació Gresol va lliurar el passat divendres 1 de juliol al vespre els Premis Gaudí Gresol a la Notorietat i l’Excel·lència, que enguany han arribat a la seva quinzena edició. Al llarg de la gala, celebrada al Tecnoparc de firaReus, es va reconèixer la tasca de 10 persones o entitats, entre les quals hi havia PortAventura World en l'àmbit del medi ambient, Josep Sánchez-Llibre pel lideratge empresarial, Vicent Sanchís en el camp del periodisme, Susanna Griso en el de la televisió, La Cubana en el sector del teatre, Margaryta Yakovenko en la literatura, Genís Roca en talent digital, el Dr. Antoni Trilla com a català il·lustre, Lucrecia en la disciplina de música i Juan Carlos Unzué en la d'esport. En el cas d'aquest darrer, va ser el cambrilenc Siscu Morell qui va recollir el guardó atorgat a l'exfutbolista, ja que ell no va poder assistir a la gala de divendres.

A més, la Fundació Gresol va recuperar la celebració del sopar de gala solidiari posterior al lliurement de premis, després que l'any passat s'hagués de cancel·lar a darrera hora a causa de l'evolució de la pandèmia. L'aportació solidària va anar destinada en aquesta edició a la Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls, per la seva tasca diària en ajudar a les persones afectades per la malaltia. En aquest sentit, la Fundació organitzadora de l'esdeveniment va agrair a Unzué tot el seu esforç i lluita per donar visibilitat a aquesta malaltia i ajudar a recaptar fons per aquesta causa, així com també ho va fer de Siscu Morell, també afectat per l'ELA.

Prop de 250 persones assistents a la XV edició de la gala

La gala va ser conduïda per la periodista Mercè Veciana i va comptar amb el suport de l'Ajuntament de Reus, com en les darreres edicions. Els Premis Gaudí Gresol, ja consolidats i convertits en una important cita social a la província de Tarragona, tenen la finalitat de reconèixer la tasca de persones, entitats o organismes que hagin destacat en diferent disciplines professionals. Enguany la participació a la gala de lliurament dels guardons i el sopar solidari posterior també ha estat un èxit, ja que s'ha arribat gairebé a les 250 persones inscrites.

Tots els premiats, excepte l'anteriorment mencionat Juan Carlos Unzué, van poder assistir a l'esdeveniment per recollir personalment el seu reconeixement, que consisteix en un bust de Gaudí de l’escultor Joan Matamala. Així mateix, altres personalitats destacades van ser encarregades de lliurar els guardons. Entre aquestes, hi ha el Sr. Carles Pellicer, alcalde de Reus; que va entregar el premi al Dr. Antoni Trilla; el Sr. Josep M. Cruset, president del Port de Tarragona, que
va lliurar-lo a Lucrecia; la Sra. Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació de Tarragona, que va entregar el premi a Margaryta Yakovenko; el Sr. Anton Pont, president d’honor de la Fundació Gresol, que va lliurar el guardó a Susanna Griso; o Sonia Colomar, directora territorial de Banc de Santander a Catalunya, que va entregar-lo a Josep Sánchez Llibre.

Per part de PortAventura World la persona que va pujar a l’escenari per recollir el premi és el president del Consell d’Administració, el Sr. Arturo Mas-Sardá; qui va estar acompanyat per altres directius del parc com són: Fernando Aldecoa, director general d’Operacions i finances; Ramon Marsal, president de la Fundació PortAventura; o Choni Fernández, directora RSC i Serveis Centrals. Per part de La Cubana, van ser tres les persones que van recollir el guardó, que són el director de la companyia, Jordi Milán i les conegudes actrius Mont Plans i Montse Amat, les quals han treballat amb La Cubana en diferents etapes.
Com a colofó final de la celebració, la cantant cubana Lucrecia va obsequiar al públic assistent amb un parell de cançons del seu repertori i va fer cantar i ballar els assistents a l'Auditori Antoni Gaudí al ritme de les seves melodies.

Els assistents al sopar solidari en favor de la Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls celebrat després de la gala d'entrega dels Premis Gaudí Gresol (Foto: Cedida)
Assistents al sopar de gala solidari en favor de la Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls, celebrat després de la gala d'entrega dels Premis Gaudí Gresol

Comenta aquest article