Informació general

Turisme

Es reforça el pla d'acció del Patronat de Turisme amb l'aprovació d'una modificació de crèdit de 138.300 euros

Entre d'altres accions, Cambrils organitzarà el primer Concurs de Tapes Costa Daurada i Terres de l'Ebre, un campionat d'escacs així com la participació en diferents fires

Per Berta Ruiz

Imatge d'arxiu de l'edifici del Patronat de Turisme
Imatge d'arxiu de l'edifici del Patronat de Turisme | Berta Ruiz
"El Patronat de Turisme, com a element actiu impulsor de l’economia cambrilenca, continua cercant noves formules i esdeveniments que permetin millorar el posicionament del municipi" exposava el regidor d'Hisenda, David Chatelain, en la sessió plenària del passat 27 de juny. D'aquesta manera defensava el punt d'aprovació de l'expedient de modificació de crèdits núm. 3/2022 del pressupost en vigor del Patronat de Turisme –finançat amb càrrec a romanent de tresoreria–, per import de 138.300 euros. Amb aquest import, tal com va detallar Chatelain, "s'organitzarà un campionat d’escacs, fora de temporada alta, i s'optarà a subvencions dotades per part del programa Experiencias Turismo España; es millorarà la preparació del personal del Patronat i s'incidirà en la línia de posicionar Cambrils com a capital Gastronòmica de la Costa Daurada amb un pla d’acció i també amb l'organització del primer Concurs de Tapes Costa Daurada i Terres de l’Ebre".
 
D'altra banda, el Patronat de Turisme de Cambrils també participarà en el Congrés San Sebastian Gastronomika i a la Fira Gastronòmica Taste of Dublin de la mà de Saborea España, així com inversió en mobiliari, informàtica i instal·lacions. "Aquestes partides formen part de l’estratègia de reforçar el Patronat de Turisme" va afegir el regidor d'Hisenda.
 
En aquest punt, tant JxC com ERC es van abstenir al considerar que és potestat del govern municipal dedicar el romanent de tresoreria a les qüestions que ells considerin prioritàries.

Comenta aquest article