Cultura

Documental

S'estrena el documental «Arrels de mar», un homenatge a les persones que es dediquen a la mar

El projecte documental són històries de superació i d'esperança i un homenatge a totes les persones que s'estimen la mar, la cuiden i la respecten

Per Redacció

Imatge del rodatge del documental
Imatge del rodatge del documental | Cedida

El passat dissabte al migdia s'estrenava, al Cinema Rambla de l'Art, el documental titulat "Arrels de mar", dirigit per Emanuel Munteanu i Laura Vargas-Machuca. El projecte documental són històries de superació i d'esperança i un homenatge a totes les persones que s'estimen la mar, la cuiden i la respecten.

"Arrels de mar", que ja s'ha estrenat a Tarragona, Les Cases d'Alcanar i Cambrils, és una pel·lícula documental que s'endinsa en el món de la mar a través dels testimonis de pescadors, remendadores, mestres d'aixa i altres persones que han dedicat la vida a la mar. Una mirada al passat, present i futur d'aquest ofici on el port de Cambrils, Les Cases d'Alcanar, La Ràpita i Tarragona.

El projecte és una producció de Millennials Films que ha comptat amb el suport de la Diputació de Tarragona, Tarragona Turisme, l'Ajuntament d'Alcanar, el Port de Tarragona i el Museu d'Història de Cambrils. Emmarcat dins de la programació festiva i cultural de la Festa Major de Sant, l'acte va ser organitzat pel Campus Extens de la URV, el Museu d'Història de Cambrils i la col·laboració de la Confraria de Pescadors.

Comenta aquest article