Atletisme

Cinc atletes locals es classifiquen per a la fase final del campionat de Catalunya s-16

Emma Taggi durant la disputa de la seva cursa
Emma Taggi durant la disputa de la seva cursa | Cedida

Diumenge passat es va disputar la Fase Prèvia del Campionat de Catalunya S-16 a l'estadi d'atletisme Joan Serrahima de Barcelona. Es tracta d’una competició on l’objectiu principal és quedar classificat entre els 16 primers en curses i els 12 primers en concursos, fet que dóna accés a participar a la Fase Final on es decideixen els medallistes del Campionats.

Per part del Club Atletisme Cambrils 10 van ser els atletes que van participar en aquesta jornada prèvia. El seu rendiment va ser excel·lent, donat que 4 d'ells van accedir a la fase final. A més, tres d’ells van assolir quatre millores de marca personal.

Les actuacions més destacades van anar a càrrec de la Sofia Rubio al salt d'alçada i l’Emma Taggi als 1.000 m.ll. Ambdues van assolir la 3a posició, tot i que cal dir que la Sofia es va retirar de la competició, un cop assolida la classificació per a la Fase Final, per molèsties musculars.

Q : Qualificat/da per a participar a la Fase Final

La Fase Final es disputarà el dissabte 9 de juliol a l'estadi Can Dragó de Barcelona.