Societat

Festa Major

Les peripècies de Madame Roulotte apleguen un nombrós públic familiar al parc del Pescador

La Revetlla Infantil Disco per Xics, prevista per avui al vespre, s'ha suspès per les previsions meteorològiques adverses d'avui

Per Redacció

L'espectacle de Madame Roulotte va ser seguir per un nombrós públic
L'espectacle de Madame Roulotte va ser seguir per un nombrós públic | Cedida

El parc del Pescador es va omplir de públic familiar per veure les evolucions de Madame Roulotte i les seves vacances en caravana, un espectacle de la companyia La Bleda. Les peripècies de Madame Roulotte van ser seguides amb molt d'interès i van arrencar moltes rialles entre la canalla. De fet, Madame Roulotte no és la primera vegada que passa les vacances a Cambrils ja que aquest espectacle ja es va poder veure el juliol de 2020, en plena pandèmia i en el que va ser el primer espectacle amb públic assegut dins d'aquell moment. En aquella ocasió, amb restriccions d'aforament i mesures especials, l'espectacle es va fer al costat del jaciment de la Llosa.

La programació infantil dins la programació de la Festa Major de Sant Pere continua aquesta tarda, a partir de les 18,30 h al parc del Pescador, amb l'espectacle Orgull de ser com som, a càrrec de Clara Gavaldà, de la companyia Sgratta, i emmarcat dins la commemoració del Dia Internacional de l'Orgull LGBTI+. D'altra banda, la Revetlla Infantil Disco per Xics, amb la companyia Fadonito, que estava programada per avui a les 20 h, s'ha suspès per les previsions meteorològiques adverses que es pronostiquen per avui. Aquest espectacle es recuperarà per la Festa Major de la Mare de Déu del Camí, el proper mes de setembre.

Comenta aquest article