Esports

Parcs

S'obre un procés participatiu per renovar l'skatepark del parc del Pinaret

La proposta inicial es va presentar, ahir, en una convocatòria oberta i, la propera trobada se celebrarà el 5 de juliol a les 17h a l’Ateneu Juvenil

Per Redacció

Imatge de la reunió celebrada ahir a l'Ateneu Juvenil
Imatge de la reunió celebrada ahir a l'Ateneu Juvenil | Cedida

L’Ajuntament ha obert un procés participatiu per renovar l’skatepark del Parc del Pinaret. L’avantprojecte s’ha encarregat a l’arquitecte skater Pol Martin –que ha realitzat diversos treballs de disseny i execució d’skateparks de ciutats com Barcelona, Cunit o Igualada– i es treballarà de manera conjunta amb les persones que n’hagin de fer ús i vulguin aportar la seva visió. 

La regidoria de Joventut i Esports va presentar, ahir, la seva proposta en una reunió oberta. A la trobada hi van assistir un total de 22 persones d’entre 12 i 50 anys amb interès per aquest tema o practicants d’esports com l’skater, scooter, roller, pumptrack, parkour. La jornada va ser el punt de partida per donar a conèixer el plantejament de l'encàrrec, conèixer les persones i els interessos que tenen i la motivació de formar part del procés participatiu que s'engega aquest juny. La propera reunió serà el dia 5 de juliol, a les 17 hores, a l'Ateneu Juvenil. 

La regidora de Joventut i Esports, Natàlia Pleguezuelos, es va mostrar molt satisfeta per l’interès de les persones assistents, i va assegurar que poder portar a terme un projecte d'aquestes característiques de forma participada i transversal entre els dos departaments implicats és garantia d’èxit. "Pensem que la clau està en l'aposta d’haver decidit que sigui un procés participatiu i que es contracti en aquest cas un arquitecte que és patinador i per tant coneix molt bé les necessitats i pot traslladar-les en un plànol", va afirmar la regidora.  

Comenta aquest article