Informació general

Obres

S'ajornen els treballs de pavimentació d'un tram de la rambla de Jaume I per les altes temperatures

Protecció Civil ha prohibit la realització de qualsevol treball que pugui implicar un risc d'incendi com la fabricació d'asfaltat per l'onada de calor; està previst fer-ho el dimecres 22

Per Berta Ruiz

Imatge actual de les obres a la rambla de Jaume I en aquest tram final
Imatge actual de les obres a la rambla de Jaume I en aquest tram final | Cedida

Les tasques de pavimentació del tram de la rambla de Jaume I, entre el carrer de les Drassanes i el Club Nàutic, previstes per avui dissabte s'han ajornat. Segons ha informat l'Ajuntament de Cambrils, Protecció Civil ha prohibit la realització de qualsevol treball que pugui implicar un risc d'incendi –com la fabricació d'asfaltat– per les altes temperatures d'aquests dies. La nova data per executar els treballs de pavimentació s'ha fixat per al proper dimecres 22 de juny. D'altra banda, ahir divendres sí es van poder dur a terme les actuacions previstes per tal de preparar el terreny d'aquest tram de les obres de remodelació de la rambla de Jaume I.

Enric Daza, regidor d'Urbanisme: "Estem molt contents amb aquesta primera fase de les obres de la rambla"

Sobre l'estat actual de les obres, el regidor d'Urbanisme, Enric Daza, ha comentat a revistacambrils.cat que, "hi va haver un moment que no sabíem si podríem complir amb les previsions en aquest primer tram d'actuació perquè ens vam trobar amb imprevistos com un cable d'alta tensió que creuava pel mig dels pluvials, però per sort –depeníem d'un tercer– es va poder resoldre. De fet, s'havia de tallar el cable per desviar-lo i tornar-lo a connectar. D'altra banda, el dipòsit que s'ha instal·lat també va comportar feina sobrevinguda; ja hi comptàvem per les seves grans dimensions però no s'ha parat de treballar i ho hem anat solucionant. Estem molt contents amb aquesta primera fase de les obres de la rambla".

Les obres de l'altre tram "estan molt avançades"

Pel que fa a l'altre tram de la rambla de Jaume I, Daza ha detallat que, "les obres estan molt avançades i així es va explicar a l'última reunió amb veïns, associacions comercials i la pròpia Plataforma. A mitjans de juliol quedarà enllestida tota la xarxa de pluvials, clavegueram i de serveis –va tot en bloc– i ja es podrà començar a urbanitzar en tot l'àmbit d'obra; des del carrer de les Drassanes fins a la plaça de la Constitució".

L’Apunt

Talls de circulació
Recordem que aquests treballs de pavimentació, previstos per al proper dimecres, comportaran interrupcions del trànsit a la rotonda del Nàutic, on ja hi ha un semàfor que dona pas altern als vehicles. El trànsit que arribi per Ponent des de pel passeig de les Palmeres s'haurà de canalitzar pel carrer de Robert Gerhard mentre que el que arribi per Llevant des de l’avinguda Diputació ho farà per la Rambla del Regueral.