Informació general

Política

Alfredo Clúa, elegit com a alcaldable del PSC per a les eleccions municipals del 2023

Clúa és l'actual regidor de Recursos Humans i s'estrena com a alcaldable de la formació socialista

Per Redacció

Alfredo Clúa, ahir, després de ser proclamat alcaldable del PSC
Alfredo Clúa, ahir, després de ser proclamat alcaldable del PSC | Cedida

Alfredo Clúa, de 53 anys d'edat, enginyer tècnic electrònic i actual regidor de Recursos Humans, serà el cap de llista del PSC de cara a les eleccions municipals que se celebraran el maig de 2023. L'elecció del candidat es va fer en el marc de l'Assemblea de l'Agrupació Local del PSC que es va celebrar ahir a la nit. Clúa va ser ratificat per unanimitat i d'aquesta manera pren el relleu a Ana López, que havia estat la candidata del PSC en les dues darreres eleccions municipals. Precisament Alfredo Clua es va incorporar a l'Ajuntament aquest passat mes de novembre en substitució d'Ana López i a finals d'aquest passat mes de maig era nomenat portaveu de grup municipal del PSC en substitució de Josep M. Vallès. Per la seva part, Alfredo Clúa havia estat regidor d'Esports a l'Ajuntament durant dos anys de l'anterior mandat ja que va renunciar al càrrec el febrer de 2017.

Alfredo Clúa: “ Ara ja estem governant, però ens cal un pas més, i que aquest sigui decisiu"

Un cop proclamat com a candidat, Alfredo Clúa va agrair en primer lloc l’elecció i el suport aconseguit. “Avui sento més que mai aquella il·lusió que sempre ha estat viva en mi, però també sento el compromís d’un nou temps. Avui comença un camí que hem de fer junts per portar noves esperances a aquesta ciutat”. Clúa, també va assenyalar que “em prenc aquest nomenament amb una gran responsabilitat” i va afegir “vull reivindicar i recordar tot allò que tants companys abans de nosaltres han viscut i han lluitat pel PSC i per la nostra ciutat. Tornarem a lluitar per seguir construint aquesta ciutat que ja hem ajudat a construir des de fa molt temps”, apuntava.

L’alcaldable, en el seu discurs davant a militància, va explicar que “tinc molt clar el model de ciutat que volem. Actualment com a peça important al govern estem iniciant unes línies mestres que volem seguir desenvolupant per aconseguir un Cambrils on puguem tenir cura de les persones grans, de l’educació dels nostres nens i nenes; de les famílies, de millorar l’economia, d’estar al costat de les empreses i de millorar la ciutat” i va concloure “ ara ja estem governant, però ens cal un pas més, i que aquest sigui decisiu. Em presento amb la il·lusió i la convicció de ser el proper alcalde de Cambrils i que d'aquesta manera, amb la nostra força companys i companyes demostrem la capacitat de treball, contagiem d'idees i fem valdre el nostre esforç per aconseguir liderar aquest projecte socialista ple d'il·lusió”. A l'assemblea, també van ser presents responsables comarcals i territorials del PSC al Camp de Tarragona per donar suport al nou candidat.

Alfredo Clúa envoltat de militants del PSC, ahir a la nit, a la seu de partit / Foto: cedida

 

Comenta aquest article