Esports

Atletisme

Catorze atletes del Club Atletisme Cambrils es classifiquen per a la fase final del campionat de Catalunya d'iniciació

Es tracta d’una competició on l’objectiu principal és quedar classificat entre els 16 primers en curses i els 12 primers en concursos

Per Pere Ferrando

Imatge de l'atleta local Aina Ferré
Imatge de l'atleta local Aina Ferré | Cedida

Dissabte passat es va disputar la Fase Prèvia del Campionat de Catalunya de les categories S-10, S-12 i S-14 a l'estadi d'atletisme de Vilanova i la Geltrú. Es tracta d’una competició on l’objectiu principal és quedar classificat entre els 16 primers en curses i els 12 primers en concursos, fet que dóna accés a participar a la fase final on es decideixen els medallistes del campionat.

Per part del Club Atletisme Cambrils 18 van ser els atletes que van participar en aquesta jornada prèvia, tres de la categoria S-10, sis S-12 i nou S-14. El seu rendiment va ser excel·lent, donat que 14 d'ells van accedir a la fase final. A més, ho van fer amb un gran rendiment atlètic. Van assolir un rècord de Cambrils i 6 millores de marca personal.

Les actuacions més destacades van anar a càrrec de 5 atletes que van assolir 7 posicions de podi ::la Lola de San José a l'alçada i llargada S-10, l'Aina Ferré als 80 m. tanques, amb Rècord de Cambrils inclòs i salt de llargada S-14, el Dídac Llorente al salt d'alçada S-12, la Martina Gómez al llançament de pilota S-10 i l'Enzo Maté al salt amb perxa S-12.

 

 

La Fase Final es disputarà el dissabte 18 de juny a Castellar del Vallès.

Comenta aquest article