Esports

Rem

El Club Rem Cambrils participa en el XVI Trofeu Ciutat de Badalona de Llagut

La regata, coneguda popularment com “La Llarga”, va comptar amb la participació d’una trentena de tripulacions i al voltant de 300 esportistes.

Per Antoni Font

La tripulació del Club Rem Cambrils
La tripulació del Club Rem Cambrils | Cedida

El passat dissabte 4 de juny el Club Rem Cambrils va participar a Badalona en el XVI Trofeu Ciutat de Badalona de Llagut, coneguda popularment com “La Llarga”. Organitzada pel Club Nàutic Bétulo de Badalona, es tracta d'una regata de caire lúdic, de resistència amb una distancia de 4.000 m.

Aquesta edició va comptar amb la participació d’una trentena de tripulacions i al voltant de 300 esportistes. La regata va transcórrer enmig d'un esplèndid dia i amb un excel·lent ambient esportiu i de col·laboració entre els diferents clubs.

La tripulació del Club Rem Cambrils, formada per 6 vogadors i 2 vogadores, va obtenir la 12a posició a la classificació general dins de la categoria de Veterans Mixt Masculí, d’un total de 17 equips participats en aquesta categoria i amb un registre de 28:12,30 min.

Un cop finalitzada la regata, va tenir lloc un vermut i el lliurament de la Bandera del XVI Trofeu Ciutat de Badalona a la tripulació millor classificada. També es va fer entrega d’un obsequi i una medalla de participació per a cadascun dels vogadors i vogadores. Posteriorment es va celebrar un sopar popular i de germanor amb tots els Clubs participants.

Comenta aquest article