Informació general

Operatiu policial

Ampli operatiu policial a Salou contra la banda juvenil d'origen llatí Els Trinitaris

Els agents van registrar dos pisos –un primer i un quart– d'un mateix bloc, situat al número 16/18 del carrer d'Amposta

Per ACN

Imatge d'una de les detencions realitzades ahir a Salou
Imatge d'una de les detencions realitzades ahir a Salou | ACN

La Guàrdia Civil va desplegar, ahir dimecres, un nombrós operatiu policial contra la banda juvenil d'origen llatí anomenada Els Trinitaris. Els agents van registrar dos pisos –un primer i un quart– d'un mateix bloc, situat al número 16/18 del carrer d'Amposta, que es va mantenir tallat al trànsit durant tot l'operatiu, iniciat a les cinc de la matinada de dimecres, i fins cap a les onze del matí.

Nombrosos vehicles policials i desenes d'agents de la Guàrdia Civil es van desplegar en aquesta cèntrica zona de Salou. Van escorcollar els dos habitatges amb l'ajuda de gossos ensinistrats de la unitat canina i van detenir un jove que formaria part de la banda llatina. Fonts policials mantenen que hi hauria més detinguts, però es desconeix el nombre i la localització.

L'operatiu en aquests dos pisos de Salou s'ha saldat, de moment, amb aquest únic detingut. Els agents, alguns d'ells de paisà, també es van emportat una capsa amb material comissat. L'operació, que investigaria diversos delictes comesos per la banda, la dirigeix el Grup d'Investigació de la Guàrdia Civil de Tarragona, en col·laboració amb la Direcció d'Informació de Madrid.

Comenta aquest article