Esports

Futsal

Més de 1.700 persones participen al VIII Futsal Cup Cambrils Salou

El torneig, disputat entre els dies 27, 28 i 29 de maig, va aplegar 80 equips i 36 clubs de 10 comunitats autònomes

Per Jason Wells

Presentació d'un dels equips participants en la VIII Futsal Cup Cambrils Salou
Presentació d'un dels equips participants en la VIII Futsal Cup Cambrils Salou | Cedida

Del 27 al 29 de maig es va disputar la VIII Futsal Cup Cambrils Salou, un torneig organitzat pel club barceloní A.E Fortaleza que va aplegar més 1.700 persones, 80 equips i 36 clubs de 10 comunitats autònomes.

El campionat, que engloba des de la categoria mini fins la sènior, és de caràcter no competitiu i busca, a més gaudir del futbol sala, acabar de la millor forma la temporada passant un cap de setmana ple d’activitats per la Costa Daurada, ja que els jugadors es van allotjar durant els tres dies als hotels Augustus i Cesar Augustus de Cambrils. Segons va explicar el coordinador de la copa, José Maria, a revistacambrils.cat, el preu de la inscripció va ser de 100€, el qual incloïa també les nits dels hotels i la participació en el torneig.

Desenvolupament del torneig

El torneig va començar amb una presentació de tots els equips participants el divendres 27 de maig a les 22:30h a l'Hotel Augustus, on tots els jugadors havien de portar la samarreta del torneig. En total, les categories participants van ser la de prebenjamí; benjamí; aleví; infantil; cadet; juvenil; sènior masculí; aleví/infantil femení, i sènior femení. Pel que fa al sistema de competició, es van formar diferents grups segons la quantitat d'equips. Grups de quatre equips i grups de sis. Els grups de quatre van realitzar un torneig "tots contra tots" i els grups de sis es van dividir en dos subgrups de tres, on van realitzar un "triangular" entre ells. Els partits va ser de dues parts de 20 minuts amb descansos de 5 minuts. Els partits es van disputar en set pistes diferents: El Pavelló de Cap Salou, Pavelló de Ponent, Pavelló Municipal de Cambrils (ambdues pistes), el Pavelló Municipal de Vila-seca, Poliesportiu Josep Canadell i el Pavelló de Mont-roig. 

Resultats

Tot i que es tractava d'un torneig amistós, Jose Maria comenta que «sempre hi ha equips que venen a guanyar». Per tant, els guanyadors de cada categoria van ser els següents: 

Categoria mini: Vinyols

Categoria prebenjamí: Colegio Abaco

Categoria benjamí grups 1,2 i 3: Olimpic Floresta "A"; Invik; San Benito

Categoria aleví grups 1,2,3 i 4: Lloret Esportiu; A.E Coret "A"; A.E Coret "B"; Futsal Begues

Categoria infantil grups 1 i 2/3: C.F.S Niño Mula; A.E Fortaleza

Categoria cadet grups 1 i 2/3: C.F.S Niño Mula; Futsacar Carcaixent

Categoria juvenil grups 1, 2 i 3: Daimiel; A.E Coret; Paracuellos

Categoria senior masculí grups 1 i 2: Vila-seca; C.F.S Niño Mula

Categoria femení infantil/alevi: C.F.S Odena

Categoria senior femení: F.S Sabadell

El lliurament de trofeus va ser el diumenge 29 de maig a l'Hotel Augustus, tots els participants, tot i no guanyar, van rebre un trofeu.

La presentació es va fer a l'Hotel Augustus de Cambrils / Foto: cedida

Comenta aquest article