Esports

Tennis Taula

Oumnia El Mouhmouh, campiona del Top-8 Català benjamí femení de tennis taula

El torneig es va disputar a les Borges Blanques (Lleida), on l'esportista del club cambrilenc va revalidar el seu títol de campiona un any més

Per Redacció

La campiona del Top-8 Català benjamí femení de tennis taula, Oumnia El Mouhmouh
La campiona del Top-8 Català benjamí femení de tennis taula, Oumnia El Mouhmouh | Cedida

El passat dilluns 6 de juny es va jugar a les instal·lacions del Club Borges Blanques de Lleida, el torneig Top-8 Català de les categories benjamins masculines i femenines, on el CTT Cambrils Oleastrum hi va ser present.

Per part del club cambrilenc van participar l'Aina Casanovas i Oumnia El Mouhmouh a la categoria femenina, i Faust Sorni a la masculina. Oumnia es presentava com la vigent campiona de Catalunya i durant aquest torneig ha revalidat el seu títol, imposant-se a l'Ariadna Arnau del Club Tennis Taula Ripollet, i a la Jana Manresa, del Club Tennis Taula Ganxets de Reus. Per altra part, Aina Casanovas, tot i desplegant un gran lloc, es va quedar a les portes del pòdium quedant en quarta posició. Per part masculina, Faust, que encara continua recuperant-se de la seva cama dreta, va quedar en cinquena posició.
Els pròxims campionats seran els estatals, que se celebraran a finals de juny a Cartagena (Múrcia), des del CTT Cambrils Oleastrum, es comprometen a continuar treballant per seguir portant als seus jugadors a aquest tipus de tornejos.

 

 

Comenta aquest article