Societat

Fira

Arrenca el Mercat Medieval, un dels principals reclams de la Fira de Cambrils (Conté galeria fotogràfica)

Es compta amb una cinquantena de parades d'artesania, d'alimentació, objectes de decoració i tot tipus d'estands relacionats amb el món medieval i els oficis tradicionals de l'època

Per Berta Ruiz

Imatge del Mercat Medieval, a la plaça de la Vila, ahir a la tarda
Imatge del Mercat Medieval, a la plaça de la Vila, ahir a la tarda | Berta Ruiz

Ahir divendres arrencava la 63a Fira de Cambrils i, com cada any, una de les seves principals atraccions és el Mercat Medieval. A més, enguany, aquest espai ubicat a la plaça de la Vila –i carrers adjacents– s'ha ampliat al llarg del carrer de les Creus, la plaça de l'església de Santa Maria i la placeta de la Concepció. Es compta amb una cinquantena de parades d'artesania, d'alimentació –com formatges, embotits, pans, dolços, llaminadures o herbes aromàtiques–, objectes de decoració i tot tipus d'estands relacionats amb el món medieval i els oficis tradicionals de l'època.

A banda, durant tot el cap de setmana, s'han previst nombroses activitats d'animació per a tots els públics. Hi haurà bufons dansaires i músics de carrer que posaran el toc musical; així com espectacles de titelles a la plaça de l'església de Santa Maria i a la Torre del Llimó, espectacles de malabars i foc, personatges caracteritzats que passejaran pel Mercat Medieval o cercaviles itinerants que passaran pels diferents carrers. A la plaça del Setge també es pot practicar el llançament de tir amb arc i fer diferents tallers de manualitats. D'altra banda, com a novetat d'aquesta edició, en aquest mateix espai verd, hi ha un estand amb falcons i aus rapinyaires, mostra de l'art de la falconeria –cris i ensinistrament d'aquestes aus–.

 

 

 

Comenta aquest article

Galeries relacionades