Esports

L'equip de futbol de veterans Construccions Ferré guanya la Copa de Campions

Per Berta Ruiz



El Construccions Ferré es va imposar aquest dissabte al Fornàs de Valls per 7 a 2
L'equip de de futbol Veterans Construccions Ferré va proclamar-se, el passat dissabte 9 de juny, campió de la Copa de Campions, després de vèncer el Fornàs de Valls per un clar 7 a 2 –campió del grup B–.

Campions de lliga

Enguany, a la competició lliguera, hi van participar un total de 18 equips repartits en tres grups de sis equips cadascun. Després, els tres equips millor classificats de cada grup passaven a disputar una lliga provincial en què hi van participar els 9 millors de la província de Tarragona en aquesta categoria. L'equip cambrilenc va quedar campió en aquesta lliga.

Aquesta és la tercera temporada en competició per a aquest equip cambrilenc –format per jugadors veterans de més de 30 anys– i, tal i com explica a Revista Cambrils Diari Digital l'entrenador de l'equip, Albert Franch, aquesta és la primera temporada en què l'equip queda en primera posició. Tot i això, la trajectòria d'aquests jugadors és molt bona, ja que l'any passat van quedar tercers i en l'anterior temporada van quedar segons classificats. Enguany l'equip també ha fet una excel·lent campanya, ja que tant sols ha perdut dos partits en tot l'any.

Comenta aquest article