Esports

Els ciclistes cambrilencs Edgar Curto i Alex Sánchez, primer i segon en les seves respectives curses en la copa Catalunya disputada a Perafort

Per Redacció

 
 
 A dalt, Edgar Curto dalt del podi com guanyador de la prova. A sota Alex Sánchez aixecant la copa de segon classificat
El jove ciclista cambrilenc Edgar Curto, que competeix amb l'equip Torre del Sol de Mont-roig, va aconseguir una nova victòria aquest passat diumenge a Perafort, en el VII Trofeu Agustí Aguilà Hierro, prova de la Copa de Catalunya.

La prova consistia en un circuit tancat d'un quilòmetre, amb dos revolts i dues pujades en què els nens s'hi han de esforçar. En el moment de la sortida l'Edgar es va situar el quart i a la meitat del circuit, on hi havia la primera pujada, va atacar els tres corredors que el precedien i va continuar escapat fins arribar a la línia de meta, deixant una distància de 5 segons del segon classificat. Amb aquest resultat l'Edgar ha aconseguit passar de la tercera a la segona posició de la classificació general de la Copa de Catalunya, amb tres carreres menys.

Alex Sánchez, segon

L'altre jove ciclista cambrilenc, Alex Sánchez, va aconseguir la segona posició en la disputa de la seva prova puntuable per a la copa Catalunya i la copa Tarragona, celebrada aquest passat diumenge a Perafort.

Alex va ocupar les primeres posicions durant un bon tram de la cursa. Ja a la segona i última volta al circuit, Àlex, que anava el tercer, va atacar i es va col·locar al capdavant de la cursa tot i que a l'esprint va ser superat per un altre corredor.
El jove corredor cambrilenc va ser felicitat pels entrenadors dels altres equips per la seva decisió en l'atac.

Comenta aquest article