Tema del mes

Revista Cambrils torna a ser el primer mitjà de comunicació a donar l’escrutini definitiu de les eleccions



Pàgina principal de l’edició especial de Revista Cambrils Diari Digital amb motiu de les eleccions
En la jornada electoral Revista Cambrils va tornar a convertir-se en el primer mitjà de comunicació a donar l’escrutini definitiu dels resultats electorals, tal i com ja va passar en les eleccions municipals de 2003. A través de Revista Cambrils Diari Digital es van anar coneixent les dades parcials en temps real i el resultat final, força abans que el mateix Ajuntament.

Els resultats del primer recompte es van introduir a les 20.25 hores i la pàgina principal de Revista Cambrils Diari Digital va mostrar la primera distribució de regidors amb les seves fotos. A mida que les meses electorals van anar enllestint els recomptes, les dades es van anar introduint a la base de dades del Diari Digital i es podia veure com anava canviant la distribució de regidors minut a minut. Les últimes dades del recompte de l’última mesa electoral es van introduir a les 21.15 hores, amb la qual cosa es va arribar al 100% escrutat i els resultats definitius.

La pàgina principal del Diari Digital mostrava a més de la distribució de regidors, taules amb la informació de les dades de totes les meses electorals i una taula comparativa amb les eleccions de 2003. També, una taula de la distribució a partir de la llei d’Hont, una galeria gràfica amb les principals imatges de la jornada electoral i flaixos informatius.

Per fer possible el seguiment de l’escrutini, Revista Cambrils va comptar amb un equip de 28 persones: 3 a la seu de Revista Cambrils, convertida en centre de dades, i 25 desplaçades a les 30 meses dels 10 col·legis electorals de Cambrils per tal de seguir el recompte. Lluís Abella, Andratx Bellmunt, Èlia Bellmunt, Núria Blasco, Marcel Blàzquez, Àlex Brosa, Carmen Bujalance, Anna Fargas, Josep M. Ferrando, Anna Gaya, Sergi Grau, Gemma Ivern, Marc Luque, Elena Martí, Ignasi Martí, Jordi Moreno, Judit Pinazo, Camí Prats, Franc Prats, Anna Prim, Lluís Rovira, Trini Rovira, Antoni Ruiz, Berta Ruiz, Gerard Salvadó, Mireia Sànchez, Cristina Sierra i Manel Tarés van fer possible que Revista Cambrils tornés a ser el referent informatiu de les eleccions.

§ Suplement especial de les eleccions§
Portada de l’especial de les eleccions editat la nit electoral i repartit l’endemà
mateix

D’altra banda, Revista Cambrils va tornar a editar, una vegada més, el suplement especial de les eleccions amb totes les dades, les imatges destacades i les primeres valoracions dels caps de llista de cada formació. El suplement, elaborat la mateixa nit electoral, es va distribuir a primera hora del matí per les llars cambrilenques i altres punts de distribució. D’aquest suplement se’n van editar 8.000 exemplars perquè tots els cambrilencs poguessin tenir de primera mà a casa seva la informació més destacada de la jornada electoral. Aquest suplement, a més, s’ha encartat a les pàgines centrals d’aquesta edició de Revista Cambrils corresponent al mes de maig.

Comenta aquest article