Societat

Els cors de l'Escola de Música de Cambrils ofereixen un concert a l'església de Santa Maria

Per Redacció



Un moment de l'actuació del cor d'iniciació de l'Escola Municipal de Música, ahir, a l'església parroquial de Santa Maria
Ahir a la tarda, els cors de l'Escola Municipal de Música de Cambrils van oferir un concert a l'església parroquial de Santa Maria, que va ser seguit per un nombrós públic, familiars dels joves cantors.

Els quatre cors de l'Escola (el cor d'iniciació, el cor de petits cantors, el cor infantil i el cor juvenil) van oferir un repertori molt variat, acompanyats al piano per Eladi Dalmau, professor de l'Escola de Música.

El cor d'iniciació, a càrrec de les professores Carolina Morales i Beatriz Palavecino, va interpretar "John Brown" d'E. Willems, una adaptació d'"El cargol" de R. Mampei i R. Capdevila, i la cançó tradicional "Cada dia al dematí".

El cor petits cantors, dirigit per Carolina Morales, va interpretar "Da Pacem" de M. Frank, la cançó popular brasilera "Samba Lelé" adaptada i traduïda per Vileta Heinsy de Gainza, i la cançó "Sing Hallelu", amb lletra i música de Donald Moore basada en una cançó tradicional de Libèria.

El cor infantil, dirigit per Reyes Gil, va interpretar les cançons populars "My Bonnie is over the ocean"  (escocesa) i "Samba Lelé" (brasilera), l'espiritual "Oh when the saints go marchin'in" i la cançó "Vois sur ton chemin" de B. Coulais.

I el cor juvenil, dirigit tanbé Reyes Gil, va interpretar les cançons de B. Coulais "Vois sur ton chemin" i "Les avions", la cançó "Mad World" de J. Rozell, "Deixa que plori" de G.F. Haendel arranjada per R. Sanahuja i "Una d'òperes de Verdi" de R. Sanahuja.

Comenta aquest article