Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Formació

L'Escola de Música de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant obrirà, el 6 de juny, el seu període de preinscripció

Fins al 12 de juny, l’alumnat de nou ingrés haurà de presentar les sol·licituds preferentment de manera telemàtica

Per Redacció

Escola de Música de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant
Escola de Música de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant | Cedida

El període de preinscripció a l’Escola Municipal de Música Xavier Barceló de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant per a l’alumnat de nou ingrés, per al curs 2022/23, començarà el proper dilluns 6 de juny i finalitzarà el diumenge 12 de juny. Fins aleshores, les persones interessades a apuntar-se als estudis reglats i no reglats que ofereix o a formar part d’algun dels seus grups instrumentals hauran de presentar les seves sol·licituds per Internet, preferentment, omplint i enviant el formulari que hi ha penjat en la pàgina web de l’Ajuntament (i que hem adjuntat a sota) a l’adreça de correu electrònic del centre (escolademusica@vandellos-hospitalet.cat). Si no disposen dels mitjans necessaris per fer aquest tràmit en línia, podran presentar la sol·licitud de manera presencial, demanant cita prèvia, via correu electrònic o telèfon (977823714).

El termini previst per a la formalització de la matrícula és del 15 al 22 de juny. Durant aquest període, els i les alumnes de nou ingrés preinscrits hauran d’enviar el formulari omplert amb les seves dades i el comprovant del pagament de la matrícula al correu electrònic de l’Escola.

A l’Escola Municipal de Música Xavier Barceló de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant s’hi brinda l’oportunitat d’aprendre a tocar un total de 15 instruments (acordió, bombardí, clarinet, flauta, guitarra clàssica, guitarra elèctrica, percussió, piano, saxòfon, trombó, trompa, trompeta, tuba, violí i violoncel); i també es pot cursar cant. Els grups instrumentals que hi existeixen actualment són: els grups d’acordions, de guitarres de infantil i juvenil, de percussió, de piano; les bandes infantil i juvenil; les orquestres infantil i juvenil; el combo i el cor jove.

Per donar suport a les famílies que es troben en situació econòmica desfavorida, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant els aplica uns preus reduïts, perquè els nens i nenes empadronats al municipi puguin assistir a l’Escola Municipal de Música. Per beneficiar-se d’aquest preus, els cal l'informe previ dels Serveis Socials del municipi.

Més informació, a la pàgina web municipal: www.vandellos-hospitalet.cat (a l’apartat d’Ensenyament)

Comenta aquest article