Informació general

Política

Alfredo Clua, nou portaveu del grup municipal del PSC a l'Ajuntament en substitució de Josep M. Vallès

Josep M. Vallès havia exercit aquesta tasca d'ençà de la renúncia de l'exregidora socialista, Ana López, el passat octubre; Vallès seguirà com a regidor de Serveis, Medi Ambient i RRHH

Per Berta Ruiz

Un moment de la intervenció del regidor, Alfredo Clua, en la sessió plenària del passat divendres
Un moment de la intervenció del regidor, Alfredo Clua, en la sessió plenària del passat divendres | Berta Ruiz

El regidor del PSC, Alfredo Clua, és el nou portaveu del grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Cambrils en substitució de Josep M. Vallès que havia exercit aquesta tasca –com a número 2 de la formació– d'ençà de la renúncia de l'exregidora socialista, Ana López, l'octubre de l'any passat. El propi Alfredo Club prenia possessió com a nou regidor del consistori –en substitució d'Ana López–, el passat mes de novembre. Josep M. Vallès seguirà ocupant el càrrec de regidor de Serveis Generals, Medi Ambient i Recursos Humans, mentre que com a portaveu suplent hi haurà, a partir d'ara, la regidora Íngrid Duch. Així es donava compte en la sessió plenària del passat divendres. Aquest canvi ha propiciat un canvi en la distribució dels seients al plenari, ja que Alfredo Clua ara se situa on hi abans hi havia Josep M. Vallès, al costat de l'alcalde.

Alfredo Clua: "Que ningú dubti de nosaltres, el PSC de Cambrils, farem el que faci falta per millorar Cambrils"

En aquest punt, el nou portaveu del grup municipal socialista va intervenir: "avui no puc deixar passar l'oportunitat de parlar de les dues persones que m'han precedit com a portaveu del PSC de Cambrils. Per un costat, l'Ana López que va fer un pas al costat de la política després d'encaminar aquest nou govern i, per l'altre, Josep M. Vallès. A ells els hi vull donar les gràcies. Per part meva em deixaré l'ànima en desenvolupar aquesta responsabilitat amb il·lusió, valentia i tenacitat. Qualsevol que em conegui una mica sabrà del que parlo. Davant de mi s'obre una oportunitat de ser el responsable d'aquestes sigles; em sento plenament honrat i és una manera de reafirmar-me en aquest partit que m'ha acompanyat durant tota la meva vida. Parlo del partit socialista, el mateix partit que ha estat transformador de Cambrils. Miro al passat i veig inspiració i miro endavant i veig il·lusió: un nou futur. Que ningú dubti de nosaltres, el PSC de Cambrils, farem el que faci falta per millorar Cambrils. En aquesta nova etapa, igual que en l'anterior, buscarem consensos, des de l'acord i la sensatesa".

Lluís Abella (JxC): Li desitjo al senyor Clua sort i encerts i que se li enganxin les bones maneres del senyor Vallès ja que no podem dir el mateix dels portaveus que hi ha actualment a l'equip de govern"

En el torn de l'oposició, el portaveu de Junts per Cambrils, Lluís Abella va voler "agrair al senyor Vallès tots els anys que portem conjuntament; els anys que ha estat fent de portaveu, sobretot per la seves reflexions i explicacions que sempre han estat molt entenedores, molt constructives i sempre intentant arribar a acords. Li desitjo al senyor Clua sort i encerts i que se li enganxin les bones maneres del senyor Vallès ja que no podem dir el mateix dels portaveus que hi ha actualment a l'equip de govern".

Camí Mendoza (ERC): "Espero que aquesta etapa que inicia el PSC sigui igual de correcta i entenedora com ha estat amb els seus antecessors"

Per la seva part, la portaveu d'ERC, Camí Mendoza, va comentar que, "espero que aquesta etapa que inicia el PSC sigui igual de correcta i entenedora com ha estat amb els seus antecessors. Sí és cert que vostè fa temps que està vinculat al món de la política i entenem que és una persona que pot desenvolupar aquesta representativitat".

Comenta aquest article